Vágólapra másolva!
A monacói alagútban adott pár kövér gázt, hogy jól szóljon, és még le is videózta. A 760 lóerős szupersportkocsit korábban egyedi megrendelésre készítette neki a Pagani.

A múlt hétvégi Belga Nagydíj után, amelyről pont nélkül távozott a mercedeses csapattársával, Nico Rosberggel történt vitatott ütközés miatt, Lewis Hamilton Pagani Zondájának volánjánál igyekezett elfeledni a csalódást. Az eredeti változatnál izmosabb, 760 lóerős szupersportkocsija, a típusjelzésében az ő monogramját is viselő Zonda 760LH még 2012-ben, egyedi megrendelésre készült.

Hamilton videóra vette, amint a monacói alagútban kövér gázt adva élvezi az autó sivítását, és a Twitteren illetve az Instagramon egy pár fotót is megosztott róla.

A brit versenyző, akinek hátránya az összetettben 29 pontra nőtt Rosberghez képest, egy fűtött hangulatú megbeszélést követően feldúltan távozott Spából. Főnöke, Toto Wolff azt mondta, közös megegyezéssel elhalasztották a szerződéshosszabbítással kapcsolatos tárgyalásokat, amíg a világbajnoki küzdelem tart, hogy a pályán zajló eseményekre koncentrálhassanak.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!