Vágólapra másolva!
A Force India szerdán felszerelt autójára egy érdekes újítást, az Info Winget. Lewis Hamilton édesapja, Anthony azt várja tőle, hogy segíti majd a helyszínre kilátogató nézőket, láthatóvá téve a versenyző nevét, helyezését és az aktuálisan használt gumikeveréket. 

Évek óta visszatérő téma a Forma-1-ben a nézők számára biztosított élmény javítása. A kétszeres világbajnok Lewis Hamilton édesapja, Anthony most egy technikai újítás bevezetésével próbálja a pályákra kilátogató közönséget egy lépéssel közelebb hozni az eseményekhez.

Az Info Wing a bukókeret tetején Forrás: Force India

Hamilton egy új kijelzőt fejlesztett ki, amelyet az F1-es autók felső légbeömlői fölé, a fedélzeti kamerák jelenlegi helyére kell egy apró, szénszálas szerkezettel felszerelni. Az „Info Wing" névre keresztelt újítás LED technológiával képes a versennyel kapcsolatos legfontosabb információk megjelenítésére, így könnyebben láthatóvá válik a pilóta neve, helyezése, valamint az éppen használt gumikeverék típusa.

Az Info Wing szerdán a Force India autóján jelent meg. A fejlesztést az FIA is vizsgálja, de esetleges bevezetésével kapcsolatban egyelőre nincs hír.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!