Vágólapra másolva!
Luca di Montezemolo sejtelmeskedő nyilatkozatot tett a hétszeres világbajnokról, amit a menedzsere nem kommentált.

Habár a 2013 decemberében súlyos síbalesetet szenvedő Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm már mindenkit óva intett a „felelőtlen" spekulációtól, a Ferrari korábbi elnöke, Luca di Montezemolo a milánói Quattroruote Day-en anélkül tett borúlátó kijelentést a hétszeres világbajnok állapotáról, hogy bővebb magyarázatot fűzött volna hozzá.

Schumacher és Luca di Montezemolo Forrás: AFP

„Sajnos nincsenek jó híreim" – mondta. „Michael csodálatos versenyző volt, a szakmai és a magánéletünk is hosszú időre összefonódott. Az élet nagyon furcsa. Ő volt a Ferrari történetének legsikeresebb pilótája, és a pályafutása során csak egyetlen komolyabb bukást szenvedett el, még 1999-ben. Egy egyszerű síbalesetnek azonban súlyos következményei lettek."

Habár a szaksajtó egy része úgy értelmezte Montezemolo szavait, hogy Schumacher állapota – amelyről a magánélethez való jog védelmére hivatkozva a család régóta nem ad tájékoztatást – rosszabbra fordulhatott, Kehm a Sky Sports megkeresésére nem kommentálta a nyilatkozatát.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!