Vágólapra másolva!
Kevin Magnussen maga indította el a mémgyártást, miután tegnap kiugrott lángoló Renault-jából. Fernando Alonso napozásához hasonlóan ezúttal is humoros montázsok készültek.

Veszélyes, de látványos pillanatokkal kezdődött pénteken a Malajziai Nagydíj hétvégéje: néhány perccel az első szabadedzés kezdete után Kevin Magnussen autója többször is kigyulladt, de a versenyző még az utolsó pillanatban ki tudott ugrani belőle. Az internetet természetesen gyorsan elárasztották a lángoló autóról készült képek, és nemsokára feltűntek a mémek is.

Ezt Magnussen is elősegítette, miután megosztott egy fényképet Twitter-csatornáján, és arra kérte a követőit, hogy írjanak hozzá képaláírást, de sokan inkább manipulálni kezdték a fotót. Többen is kihasználták, hogy a másik kitűnő „mém alapanyag”, Kimi Räikkönen egy szponzori rendezvényen pont a Malajziai Nagydíj állt be tűzoltónak.

Megjött SuperMag

Egy másik felhasználó Magnussen becenevét és gyorsan elhíresülő kiugrását ötvözte Supermannel.

F1-es mémgyűjtemény egy képen

Bár valamilyen megmagyarázhatatlan okból Räikkönen lemaradt erről a képről, a többi visszatérő F1-es mém-elem látható rajta, a bekukucskáló és napozó Fernando Alonsótól, a sirályokon, Godzilla-gyíkon, részeg brit turistán át a menekülő sportbíróig.

Útban Angelinához?

Volt, aki a Angelina Jolie és Brad Pitt válása kapcsán megjelent reklámokat értelmezte újra Magnussen fotójával.

A legendás pillanat

Egy rajongó szerint Magnussen és a neki segíteni próbáló szerelő produkciója a híres Dirty Dancing című filmbe is befért volna.

A pontozásos versenyt megnyerné

10/10-es ugrás volt!

Sportágat váltott?

Magnussen nem is szólt, hogy indult az olimpiai futóversenyen is.

A kedvenc számom

...R Kelly-től az "I believe I can fly".

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!