Vágólapra másolva!
Együttműködésbe kezdett a Ferrari pilótanevelő akadémiája és a Tony Kart gokartcsapat, ennek apropóján a négyszeres világbajnok is pályára lépett az eső áztatta Olaszországban.

A Japán Nagydíj, és a jövő héten esedékes USA Nagydíj között sem telnek vezetés nélkül Sebastian Vettel napjai. A Ferrari pilótája csütörtökön a Brescia és Verona között fekvő South Garda gokartpályára utazott, ahol a Ferrari pilótanevelő akadémiája és a Tony Kart gokartcsapat ünnepelte technikai együttműködésük kezdetét.

A Ferrari növendékei, Charles Leclerc, Antonio Fuoco és Giuliano Alesi mellett természetesen a Tony Kart üdvöskéi is pályára léptek a gokartok volánjai mögött, majd délután Vettel is megérkezett, és több kört is megtett a szakadó eső ellenére, majd személyesen segédkezett az ázott gokart megtisztításában.

A videót a Fans of Sebastian Vettel Twitter-csatorna szerkesztői készítették a TKart Magazine, a South Garda Karting, a kartingemotionandpassion és a sportinphoto felvételeinek felhasználásával.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!