Vágólapra másolva!
Hangulatos videót készített a Mercedes a 18 tagú különítményről, akik hajnaltól késő éjszakáig dolgoznak az F1-es csapat helyszíni ellátásán.

Reggel 4:30-kor már úton van a pályára az a 18 fős csoport, ami a Mercedes F1-es csapatának ellátásáért felelős az európai futamok helyszínein. 8 órakor már sül a – valószínűleg a sokadik adag – rántotta a szerelőknek, 11 órakor pedig a 200 fős ebédre készülnek. Délben megérkezik Niki Lauda, aki személyre szóló joghurtos, banános, szedres kelyhet kap.

Este 7-kor még javában dolgoznak a séfek a svédasztalos vacsora előtt, amire befut Valtteri Bottas is, aki elismeri, „az itt dolgozó 18 fő nélkül teljesen végünk lenne.” Ezután jön a nap legmakacsabb feladata, a takarítás és a mosogatás, amit a viccesen rezignált „Lewis, a mosogatófiú” végez, mielőtt este 11-kor a konyhai dolgozók is benézhetnek a garázsba, némi sörrel kedveskedve a szerelőknek.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!