Michael Schumachert Amerikába szállíthatják

Forma-1, Michael Schumacher, Scuderia Ferrari, Belga Nagydíj 2000
Ferrari's German driver Michael Schumacher has a quiet, reflective moment during a break in free training at the Spa circuit 26 August 2000 ahead of tomorrow's Belgian Grand Prix when he will try to regain the lead in the driver's championships from reigning champion Mika Hakkinen.
Vágólapra másolva!
Egy friss hír szerint Dallasban adódhat új remény a síbalesetben megsérült Forma-1-es versenyző számára, de ezt egyelőre érdemes óvatosan fogadni.

A 2013 decemberében, egy franciaországi síbalesetben súlyosan megsérült Michael Schumacher állapotáról nem lehet tudni semmi biztosat. A Forma-1 hétszeres világbajnoka fejsérülése miatt kómába esett, amiből még 2014-ben megpróbálták felébreszteni, de hogy milyen sikerrel, arról nincsenek megerősített információk.

Újabb hír röppent fel Schumacherről Forrás: DPA/AFP/Kay Nietfeld

Az év decembere óta a svájci otthonában ápolják, a család azonban szigorú hírzárlatot rendelt el, amelyet még az a kevés kiválasztott – például Felipe Massa és Jean Todt – is betart, aki tényleg tudhat valamit a hogylétéről. Amióta a Schumacher állapotáról megalapozatlanul találgató lapokat perrel fenyegették meg, pletykák sem igazán bukkannak fel.

Most azonban a Bravo című német lap arról számolt be, hogy a sportolót hamarosan a texasi Dallasba szállíthatják, ahol a családnak van egy farmja, és ahol egy Mark Meeks nevű, agysérülésekre szakosodott idegspecialista veheti gondjaiba a klinikáján. A lap még idézi is az orvost, aki azt mondta,

A sajtóvisszhang szerint ez két dolgot jelenthet: vagy azt, hogy Schumacher állapotában nem történt pozitív változás, vagy azt, hogy az amerikai klinikán lehet számára remény. A hírt azonban már csak azért is érdemes fenntartásokkal kezelni, mert az interneten nem sok mindent lehet fellelni Dr. Meeksről és az intézményéről.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!