Usain Bolt rajtoltatja el az USA Nagydíjat

IAAF World Athletics Championships London 2017/ Bolt at men's 4x100 relay
Jamaica's Usain Bolt responds to the spectators after finishing the top at the men's 4x 100m relay heat of the IAAF World Championships London 2017 in London on Aug. 12, 2017. ( The Yomiuri Shimbun )
Vágólapra másolva!
Nem a jamaicai atléta lesz az austini hétvégébe bevont egyetlen sztár, ahogy a Liberty Media igyekszik színesíteni a Forma-1-es versenyek programját.

A Forma-1 új tulajdonosa, a Liberty Media kezdettől fogva egyik legfőbb céljául tűzte ki, hogy közelebb hozza a sportot a szurkolókhoz, teljesebb értékű, magán a versenyzésen túlmutató élményekkel gazdagítva őket. Ebben a szellemben rendezik meg a hétvégi USA Nagydíjat is, amelyen az egyik sztárvendég a nyolcszoros olimpiai aranyérmes rövidtávfutó, Usain Bolt lesz: vasárnap ő fogja megadni a startjelet.

Bolt rajtoltatja el a vasárnapi USA Nagydíjat Forrás: The Yomiuri Shimbun/Yomiuri/Takuya Yoshino

A jamaicai atléta maga is átélheti majd az igazi sebesség élményét, amikor Lewis Hamilton elviszi pár körre az austini pályán egy AMG-s Mercedesszel. És nem ő lesz az egyetlen híres vendég a hétvégén. Stevie Wonder élő műsorban lép fel a verseny után, míg Justin Timberlake szombat este ad koncertet a pálya arénájában.

– indokolta a felhajtást Sean Bratches, a Liberty Media kereskedelmi igazgatója. – Valami olyat szeretnénk nyújtani, amivel a Forma-1 kitörhet a szokásos keretei közül, átlépve a sport és a show közötti határvonalat, ily módon válva egyedi, percről percre felejthetetlen élményt nyújtó rendezvénnyé."

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!