Rémisztő hangokat hallott egy kislány, a család sokkot kapott, amikor a szörnyek előkerültek

Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Egy észak-karolinai kislány folyamatosan arra panaszkodott a szüleinek, hogy szörnyek vannak a szobájában. A család azt hitte, hogy csak képzelődik, de tényleg volt valami a falban. Amikor kiderült, hogy mi, ők is sokkot kaptak.
Vágólapra másolva!

Az észak-karolinai Charlotte-ban lakó hároméves Saylor Class egyik este szülei engedélyével megnézte a Szörny Rt. című mesét, majd elment lefeküdni. A kislány azonban nem tudott elaludni, és sikítva hívta a szüleit, mert szerinte szörnyek bújtak meg a hálószobája falában. Anyja és apja azonban gondolta, hogy csak rosszat álmodhatott, ezért nem is vették komolyan a problémát. 

Sőt, még egy üveg vizet is adtak neki, és azt mondták, hogy az szörnyspray, hogy el tudjon fújni minden szörnyet éjszakánként, de Saylor rémülete a következő hónapok során egyre nagyobb méreteket öltött. Az édesanya akkor kezdett komolyabban aggódni kislánya miatt, amikor észrevette, hogy méhek nyüzsögnek a régi parasztházuk padlásán és a kémény közelében. Arra gondolt, hogy lánya a méhek zümmögését hallja a mennyezeten keresztül, de mint utóbb kiderült a probléma ennél sokkal súlyosabb volt. 

A kép csak illusztráció
Fotó: unsplash

Saylor szülei végül kihívtak egy kártevőirtó szakértőt, aki a rovarokat mézelő méhekként azonosította, amely az Egyesült Államokban védett faj. Észrevette, hogy a rovarok a padláson, közvetlenül a kislány szobája felé vándoroltak, és

 amikor hőkamerával is alaposabban megvizsgálta a falakat, a szoba egy része úgy világított, mint egy karácsonyfa.

Mivel az amerikai törvények szerint a méheket nem lehet bántani, egy méhészt hívtak, hogy távolítsa el őket és a kaptárukat is. Csakhogy nem néhány méhről és egy kis méhsejtről volt szó, hanem egy hatalmas kolóniáról, amely a padláson lévő apró, érme nagyságú lyukból mélyen a ház falai közé is benyúlt. 

A méhész, akit Saylor "szörnyvadásznak" kezdett nevezni, csak a falba lyukat ütve tudta eltávolítani a repülő rovarokat, majd speciális dobozokba porszívózta őket. Sokan közülük a falon keresztül beözönlöttek a szobába, ezért a Class családnak a ház minél nagyobb részét be kellett borítania műanyag fóliával, hogy a méhek ne tudjanak elbújni. A különleges művelet végére kiderült, hogy mintegy 65.000 méh lakhatott a házban, valamint egy 45 kilogramm méretű méhsejt. A méheket egy méhmenhelyre költöztették. 

Az édesanya a helyi újságíróknak elmondta, hogy a méhek a ház elektromos vezetékeit is megrongálták, a javítási költségek több mint 20.000 dollárba kerültek. A biztosító valószínűleg nem fog fizetni ezekből a költségekből semmit, mivel szabályzatuk szerint a kártevőkkel kapcsolatos károk megelőzhetőek. 

Forrás: Oddity Central