Kizuhant egy gyerek egy csepeli panel ötödik emeleti lakásából

Vágólapra másolva!
Csodával határos módon egy kisfiú túlélte, hogy több, mint tíz métert zuhant, miután kiesett egy csepeli ház ötödik emeleti lakásából. A szülők nem vették észre, hogy mi történt, csak arra lettek figyelmesek, hogy az emberek az utcán kiabálnak. A kisfiút életveszélyes állapotban vitték kórházba.
Vágólapra másolva!

Csepel központi részén, egy panel ház ötödik emeletéről zuhanti ki egy kisfiú az ablakon. Egy bokorcsoportra esett, ezért élhette túl, a több, mint tíz méteres zuhanást, de így súlyos-életveszélyes állapotban szállították kórházba - írja a Bors a Ripost cikke alapján.

Előbbi úgy tudja, a szülők a lakásban voltak, amikor a szörnyű baleset történt.

Forrás: Ripost

De a szülők akkor sem azt vették észre, hogy a kisgyerek kiesett, hanem az arra járók kiabálására lettek figyelmesek, ezután néztek ki, és látták meg, hogy a kisfiuk kizuhant.

Egy nő nagyon sírt lent, amikor a mentők dolgoztak, valószínűleg ő volt a kisfiú anyja. Nagyon sajnálom, ami történt, tudom, hogy egy ilyen korú gyerek mellett elég egy fél percre másfelé nézni. A szívem szakadt meg a kisfiúért, meg azért az asszonykáért, aki ott zokogott 

- mondta egy szemtanú.

A rendőrök kiskorú veszélyeztetése miatt indított büntetőeljárást.

Szintén egy kisgyerek zuhant ki egy budapesti lakás ablakán egy éve, egy kisgyerek pedig Romániában kétszer zuhant ki, ugyanabból a lakásból, egy 11 éves kislány pedig 8-10 métert zuhant a Pálvölgyi-barlangban.