Megdöbbentő vandalizmus Ózdon: felgyújtották a villanyoszlopokra kihelyezett Fidesz-KDNP választási plakátjait

Fotó: Fidesz-KDNP Észak-Magyarország
Vágólapra másolva!
Ózdon két nap alatt a Fidesz-KDNP polgármester- és képviselőjelöltjeinek szabadtéri plakátjainak tömkelegét, több mint 60 darabot, rongálták meg és szakították le a helyéről. Ismeretlenek nemes egyszerűséggel felgyújtották a kihelyezett habkarton táblákat. Az ügyben rendőrségi feljelentést tettek.
Vágólapra másolva!

„A Fidesz ózdi szervezetének vezetését mélységesen megdöbbentette és felháborította az a vandalizmus, amelyet az elmúlt 48 órában tapasztaltunk Ózd város közterületein” – írja közleményében a Fidesz-KDNP Észak-Magyarország.

Fotó: FIDESZ-KDNP Észak-Magyarország 

 Nem egészen két nap alatt polgármester- és képviselőjelöltjeink szabadtéri plakátjainak tömkelegét, több mint 60 darabot, rongálták meg és szakították le a helyéről. Szombat éjszaka pedig a városban eddig soha nem látott és tapasztalt szintre lépett a gyűlölet! Ismeretlenek nemes egyszerűséggel FELGYÚJTOTTÁK a villanyoszlopokra kihelyezett habkarton tábláinkat. Az ügyben természetesen megtettük a rendőrségi feljelentést. EDDIG ÉS NE TOVÁBB! Ez a „politikai kultúra” nem méltó Ózdhoz!"

– áll a közleményben.