Szentkirályi Alexandra: Úgy látszik, Karácsonynak is fáj a foga a kenőpénzes nokiás dobozokra! - videó

Vágólapra másolva!
A Gyurcsány-korszak egyik leghírhedtebb embere a balos Hagyó Miklós volt. Tudjuk, ő volt az, aki nokiás dobozban kapta a kenőpénzt, majd le is tartóztatták és el is ítélték - mondja közösségi oldalára feltöltött videójában a kormánypártok főpolgármester-jelöltje. Most Karácsonyék Hagyó kabinetfőnökét, Czeglédy Gergőt szánják listán a Fővárosi Közgyűlésbe. Azt a Czeglédyt, aki most is a BKK felügyelőbizottságának tagja és Óbuda alpolgármestere - hívja fel a figyelmet videójában Szentkirályi Alexandra.
Vágólapra másolva!

Úgy látszik, Karácsonynak is fáj a foga a kenőpénzes nokiás dobozokra! – fűzte közösségi oldalára feltöltött videójához Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje.

szentkiralyialexandra
Szentkirályi Alexandra 
Fotó: Csudai Sándor

A Gyurcsány-korszak egyik leghírhedtebb embere a balos Hagyó Miklós volt. Tudjuk, ő volt az, aki nokiás dobozban kapta a kenőpénzt, majd le is tartóztatták és el is ítélték. Most Karácsonyék Hagyó kabinetfőnökét, Czeglédy Gergőt szánják listán a Fővárosi Közgyűlésbe. Azt a Czeglédyt, aki most is a BKK felügyelőbizottságának tagja és Óbuda alpolgármestere.

– írja a politikus. 

Azt, hogy mennyire nem esett messze az alma a fájától, az bizonyítja, hogy 2019 óta Czeglédy 183 millió forinttal növelte értékpapírvagyonát és 5 új ingatlant is beszerzett. Pontosan ez az a romlott gyurcsányi rendszer, amit Karácsony újrateremtett a Városházán. Ezen akarunk mi változtatni. Nem érdemelnek több esélyt!

– hívta fel a figyelmet Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje.