George Bush a vécépapíron

Vágólapra másolva!
Bush amerikai elnök, és más politikai vezetők képével díszített vécépapírt árult egy férfi az elnök vonulásának útvonalán Coloradóban. A magát Bush-os vécépapírba tekerő árust ideiglenesen letartóztatták.
Vágólapra másolva!

Átmenetileg őrizetbe vettek egy férfit Colorado amerikai államban, mert vécépapírtekercseket árult a George Bush elnököt és kormányának több tagját szállító konvoj útvonalán.

A vécépapírlapokon Bush elnök, Dick Cheney alelnök, Colin Powell külügyminiszter és John Ashcroft igazságügyi miniszter képei láthatók. Az őrizetbe vett férfi ezen kívül Bush-ellenes jelvényeket is kínált. A vécépapírárus kihallgatásakor kijelentette: nem arra biztatta vevőit, hogy a tekercsekkel dobálják meg a konvojt: ő csak árulta a jól meghatározott funkciójú papírt az út mentén felsorakozott tüntetők között, sőt egyes fiatalokat még óvott is attól, hogy dobálásra használják.

Személyesen viszont azzal fejezte ki tiltakozását George Bush elnök ellen, hogy tetőtől talpig becsavarta magát egyik tekercsébe. Kissé elsiette azonban a dolgot, és így már jóval az elnöki konvoj érkezése előtt őrizetbe vették. "Kár hogy pont az elnök látogatása idején kellett a rendőrségen tartózkodnom, hiszen Bush olyan ritkán fordul meg erre, és most alkalmam lett volna rá, hogy hangot adjak tiltakozásomnak" - mondta később a férfi.