Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Egy amerikai nő a szeretőjével együtt gyilkolta meg a párját

Vágólapra másolva!
Húszéves munkatársát vette rá egy 33 éves nő, hogy öljék meg a párját, hogy végre zavartalanul együtt lehessenek. Először valaki mást akartak megbízni a gyilkossággal, ám az végül nem vállalta, így a fiatal férfi maga ölte meg a nő barátját.
Vágólapra másolva!

Május 15-én szerdán hajnali 5 óra körül a 39 éves Arturo Cantu kilépett Bridgeview-i otthonából, és a kocsija felé indult, amikor valaki többször is rálőtt, így mielőtt az autóig érhetett volna, összeesett az utcán

 - írja az NBC.

A súlyosan sérült, vérző férfira a rendőrök a lakásához közel találtak rá, az életét már nem lehetett megmenteni.

Ahogyan a Fox32 is beszámolt róla, 

péntek éjjel a rendőrök gyilkosság gyanújával tartóztatták le a húszéves Anthony Calderont. Másnap letartóztatták a férfi 33 éves kolléganőjét, Agnieszka Rydzewski-t, ugyanis felmerült annak gyanúja, hogy a nő közreműködött a gyilkosságban, mint felbujtó. A nyomozás során rátaláltak Calderon és Rydzewski üzenetváltásaira, ami igazolta a gyanújukat.

 Mint kiderült, már hetekkel ezelőtt terveket szövögettek Cantu megöléséről, ugyanis már régóta titkos viszonyt folytattak egymással, ám volt egy akadály: a nő hosszú ideje kapcsolatban élt, ezért at találták ki, hogy meg fogják ölni a férfit. 

Először keresni akartak valaki mást, aki elvégzi helyettük a gyilkosságot. Amikor a harmadik fél ezt visszautasította, Calderon eldöntötte, hogy maga végez Rydzewski barátjával, ahogyan azt a CBS is megírta.

A párost hétvégén állították bíróság elé, az óvadékot megtagadták tőlük, így most mindkettőjüket a Cook megyei börtönben tartják fogva.

 Cantu családja gyászolja a férfit.

Úgy érzem, sosem leszek már a régi. A fiam nem ezt érdemelte. Egy kedves ember volt, igazi mókamester, aki mindig mosolyt csalt az arcunkra

- mondta a gyászoló anya könnyek között.

Ahogyan néhány hete megírtuk, egy 31 éves férfi megmérgezte feleségét, hogy más nőkkel ismerkedhessen a neten. Ezután özvegyként regisztrált a társkeresőre, ahol több nőnek is más-más történetet adott elő felesége haláláról- Egyiküknek viszont gyanús lett, hogy felesége halála után 9 nappal találkozott vele. 

Egy nő pedig az interneten keresztül ismerkedett meg egy börtönviselt férfival, akibe úgy beleszeretett, hogy képes lett volna megölni beteg, mozgássérült férjét, csak hogy vele lehessen. Saját gyógyszereivel, és egy jósnő segítségével akart végezni vele.

Forrás: People

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről