Négy plusz mellbimbót varratott magára egy brit férfi - fotó

Vágólapra másolva!
Először egy plasztikai sebészhez fordult a brit férfi, és arra kérte, csináljon neki négy plusz mellbimbót, de mivel az operációt nem engedélyezték, így végül egy tetoválóművészt kért fel a feladatra.
Vágólapra másolva!

Az átalakulásról készült videót több mint 26 ezren látták már. A klipben Harry Hoofcloppen félmeztelenül látható, odasétál a kamerához, és megmutatja közelről mind a hat mellbimbóját. Ezután az ujjaival megérinti őket, majd befeszíti a hasizmait. 

Harry először felkereste Steve Haworth plasztikai sebészt, és megkérdezte, hogy nem tudna-e plusz mellbimbókat hozzáadni a felsőtestéhez. Végül inkább megbízott egy tetoválóművészt a plusz mellbimbók elkészítésével.

 

Megoszlanak a vélemények a brit férfi testmódosításáról, sokaknál teljesen kiverte a biztosítékot - írja a Mirror. Egy brit nő milliókat költött a tetoválásaira és 300 óráig tartott, amíg elkészültek vele - fotók. Egy másik brit nő pedig 20 éve nem kap munkát a tetoválásai miatt. Egy tetoválóművész jogdíjat követelt a műveinek videójátékokban való megjelenése után.