Lenyűgöző fotót tettek közzé a 9 éves Sarolta hercegnőről

Vágólapra másolva!
Gyönyörű képet osztott meg a walesi hercegi pár a kislányukról csütörtökön a Twitteren. Sarolta hercegnő május 2-án lett kilenc éves, a fotón fülig érő szájjal látható. Az anyukája, Katalin hercegné fotózta le Windsorban, aki alkalomhoz illő ruhában mosolygott a kamerába.
Vágólapra másolva!

Vilmos herceg és Katalin hercegné a Twitteren mutatták meg a születésnapos kislányukat csütörtökön. Sarolta hercegnő május 2-án lett 9 éves, az édesanyja készített róla egy fotót Windsorban

 - számolt be róla a The Sun. A súlyos beteg Katalin hercegné kislányának fülig ér a szája a képen, a szülők többször kihangsúlyozták, hogy mindent megtesznek azért, hogy gyerekeik a lehető legkevesebbet szenvedjenek anyukájuk betegsége miatt.

Sarolta hercegnő az alkalomnak megfelelő öltözetben látható Windsorban, látszólag nagyon boldog. 

Boldog 9. születésnapot, Sarolta hercegnő! Köszönjük a kedves üzeneteket 

- írták a büszke szülők a Twitteren. Az édesanya lelkes fotós, sokszor megdicsérik a gyerekeikről készített fotókat, amelyeket a születésnapjukon mutat meg a világnak

A walesi hercegné vicces kisfia, Lajos herceg nemrég lett hat éves.

Boldog 6. születésnapot, Lajos herceg! Köszönöm a jókívánságokat

 - írta akkor a 42 éves anyuka, aki kemoterápiás kezelésekre jár azóta, hogy megkapta a szörnyű diagnózist. Férje húsvét után tért vissza dolgozni, addig minőségi időt töltött együtt a család. A pár egyébként a napokban ünnepelte a 13. házassági évfordulóját. Egy eddig nem látott fekete-fehér fotót osztottak meg magukról, kipihenten mosolyogtak a kamerába a nagy napjukon.

Katalin hercegné nemrég egy, a rajongókhoz intézett érzelmes üzenetében férjét méltatta.

Egy hihetetlenül kemény pár hónapon van túl az egész családunk. Vilmos jelenléte nagy vigasz és megnyugvás számomra

 - mondta az anyuka.

Mutatjuk a születésnapos Sarolta hercegnét: