Vágólapra másolva!
Kevésbé volt eseménydús a hétfői nap a sport világában, de így sem maradtunk érdekes hírek nélkül. Mutatjuk a legfontosabbakat ezek közül!

A háromszoros világbajnok magyar úszó, Hargitay András kíméletlenül őszintén mondta el a véleményét Hosszú Katinkáról, és nem túl optimistán beszélt a háromszoros olimpiai bajnok úszónő jövőjéről.

Ricardo Moniz különböző kifogásokat talál arra, miért nem felelős a Zalaegerszeg labdarúgócsapatának gyenge tavaszi szereplésében. Ennek apropóján megvizsgáltuk, hogyan szerepeltek a múltban Moniz csapatai, és minek köszönhető az, hogy továbbra is ő ül a ZTE kispadján.

Ricardo Moniz jelenleg nem a sikerek felé tereli a ZTE csapatát Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Nicolas Armer

Sajtóhírek szerint a Mercedes idén sem feltétlenül az F1-es világbajnoki címért lesz harcban, ugyanis néhány héttel a szezonkezdet előtt máris késésben vannak az idei autó fejlesztésében. Az alkatrészek gyártásával van a legfőbb probléma, mivel túl későn változtattak a W14-es tervein, és emiatt a dolgozóknak túlórát kell vállalniuk, hogy időben kész legyen az autó.

Szerdán este az angol bajnoki cím szemponthából kulcsfontosságú mérkőzést rendeznek, az Arsenal és a Manchester City összecsapása előtt azonban a címvédő komolyan aggódhat Erling Haaland miatt.

Óriási fordulatokat és izgalmas hajrát hozott az 57. Super Bowl. Az NFL nagydöntője végül a Kansas City Chiefs győzelmét hozta, amely irányítója, Patrick Mahomes történelmet írt.