Egy szőke bombázó milliókat keres azzal, hogy idősekkel szexel

Vágólapra másolva!
Egy amerikai OnlyFans modell elárulta miért csak idős férfiakkal szexel, amivel hetente több tízezer fontot keres.
Vágólapra másolva!

Az wisconsini 35 éves anyuka, Wisconsin Tiff egy vagyon keres azzal, hogy idős férfiakkal készít pikáns tartalmú videókat OnlyFans oldalára, amivel megosztja a követőit, ugyanis sokan kritizálják a nőt az ilyen fajta tartalmai miatt.

 Azonban ez Tiffet egyáltalán nem zavarja, ugyanis elárulta, hogy az idős férfiak felpörgetik és szerinte van egy varázsa annak, ha velük szexel

Wisconsin Tiff, WisconsinTiff, Milliókat keresek azzal, hogy idős nyugdíjasokkal alszom
Fotó: Instagram/wisconsin.tiff

Hozzátette, hogy szívesen készít videókat olyan emberekkel akik nem kapnak elég figyelmet. Ezek közül pedig a legnagyobb figyelmet az idősekkel való pucér képek és videók kapják. Bevallotta azt is, hogy ők tudják mit akarnak ezért könnyebb velük együtt dolgozni. 

Az idősebb férfiak kalandra és szórakozásra vágynak. Nem érdekli őket, hogy mit dolgozom. Imádják, hogy újra fiatalnak érzik magukat miattam.

- meséli Tiff.

A szőke bombázó néhány éve regisztrált az OnlyFans-re és bevétele hónapról hónapra nőtt a nem mindennapi tartalmai miatt. 

Ma már 16 ezer fontot, azaz 7 millió forintot keres hetente. 

Tiff annak ellenére, hogy milliókat keres hetente nem tervezi, hogy a közeljövőben abbahagyja a pornós életet. 

Nagyon szeretek a kamerák előtt lenni, szóval ez olyasmi, amit szívesen csinálok. Ha visszavonulnék, azt hiszem, unatkoznék.

- mondta a pornómodell a DailyStarnak