Menczer Tamás: A magyar kormány békét akar, Joe Biden és budapesti embere a háború folytatását

Ukrajna, Ukrán, Orosz, Oroszország, háború, konfliktus, 2024.05.06., UkránOroszháború
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója közösségi oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy Joe Biden és David Pressman Magyarországot is bele akarják préselni a háborúba. Joe Biden frakcióvezetője világosan elmondta: katonákat akarnak küldeni Ukrajnába. Ne legyen kétségünk, elvinnék a magyar katonákat is Ukrajnába meghalni - írja politikus. Azonnali, feltétel nélküli tűzszünetre van szükség és béketárgyalásokra - szögezte le Menczer.
Vágólapra másolva!

A helyzet ismert és világos: a magyar kormány békét akar, Joe Biden és budapesti embere, David Pressman a háború folytatását akarja. Magyarországot is bele akarják préselni a háborúba – írja közösségi oldalán Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

David Pressman háborút akar, bele akarják préselni Magyarországot a háborúba

Joe Biden frakcióvezetője világosan elmondta: katonákat akarnak küldeni Ukrajnába. Ne legyen kétségünk, elvinnék a magyar katonákat is Ukrajnába meghalni. Számunkra Magyarország békéje a legfontosabb, a hazánk békéjét meg akarjuk védeni! Azonnali, feltétel nélküli tűzszünetre van szükség és béketárgyalásokra. Biztosak vagyunk benne, hogy Donald Trump képes lenne békét teremteni, sőt, ha ő vezetné Amerikát, ez a háború talán ki sem tört volna.

– áll a bejegyzésben.