Egy megszállott férfi halálra késelte volt barátnője új párját

Harrison Tomkins megölése, Kaydon Prior, KaydonPrior, Jason Curtis, JasonCurtis
Fotó: Sussex Police
Vágólapra másolva!
Brutális módon, a pár ágyában késelte halálra volt barátnőjének új szerelmét a sussexi Crawleyban egy megszállott férfi. A megtört nő most úgy érzi, hogy a brutális gyilkosságot sosem fogja tudni kiheverni.
Vágólapra másolva!

A nő a bíróságon azt mondta a gyilkos volt barátjának, hogy "mindig megbánom azt a napot, amikor megismertelek", a férfi ugyanis lemészárolta új partnerét, miközben ő is az ágyban feküdt. A gyilkos, Kaydon Prior egy vadászkéssel mellkason, lábon és háton szúrta Harrison Tomkinst a sussexi Crawleyban. Az előre megfontolt gyilkosságban barátja, Jason Curtis támogatta és segítette – számolt be a Mirror.

image

 

Április 23-án Jeremy Gold KC bíró legalább 28 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte gyilkosságért Priort és Curtist a Brighton Koronabíróságon. A két férfi ugyanis berontott Alicia Parrin Crawley-i lakásába, miután meghallotta, hogy volt barátnője egy másik férfival van.

Kaydon Prior nem habozott sokat, bement a házba és a 25 éves Tomkinsra vetette magát. 2023. augusztus 13-án, hajnali 5:30 körül a "brutális és őrjöngő" támadás során  a szerencsétlen férfit összesen 10-szer szúrta mellkason, lábon és háton egy vadászkéssel.

A tárgyalás során kiderült, hogy Prior elejtette a kést a hálószobában, és az is, hogy megütötte volt barátnőjét, majd kiment az épületből, ahol már várta barátja Curtis, akinek azt mondta, hogy égesse el a ruháit, mielőtt megszöknek.

A bíróságon felolvasott, nagy hatású nyilatkozatában Parrin azt mondta, megbánta azt a napot, amikor valaha találkozott Priorral – és soha nem fog tudni felépülni a „teljesen ártatlan” Tomkins elleni támadás okozta traumából. 

Azt mondta: 

Nem tudom figyelmen kívül hagyni, mi történt azon az éjszakán. Mindenem belassult és gyengének éreztem magam. Régen az alvást arra használtam, hogy kilábaljak az ijesztő helyzetekből. Most azonban, amint lehunyom a szemem, látom magam előtt, ahogy bejön a szobámba.


"Az egyik legrosszabb az, hogy Kaydon valószínűleg örömét leli abban, hogy tönkretette az életemet. Soha nem fogom tudni magam mögött hagyni a azt félelmemet, amit bennem keltett. Ha kulcscsörgést is hallok az ajtóban, azonnal a szörnyű estére gondolok, és pánikba esek" – vallotta a megtört nő.

Tomkins családtagjai is felszólaltak a bíróságon. Édesanyja, Natasha Tomkins "bátor, kalandvágyó és nagylelkű" emberként jellemezte őt.

Ez a célzott támadás annyira hiábavaló volt. Megfosztották tőlünk a fiunk jövőjét. A fizikai fájdalom, amit nap mint nap átélek, leírhatatlan. Tényleg úgy érzem, hogy a szívem megszakad.