Vágólapra másolva!
A walesi Jack Shore hosszú idő után visszatért a UFC-be, ám a mérkőzését félbe kellett szakítani, mert ellenfele brutális rúgása után patakokban ömlött a lábából a vér.

Rémisztő horrorsérülés az UFC-meccsen

13 hónapos kihagyás után tért vissza a ketrecbe a walesi bunyós, akinek Brazíliában a hazaiak sztárja, a kőkemény Joanderson Brito volt az ellenfele. A 29 éves bunyós számára nem alakult túl jól a visszatérés, ugyanis riválisa annyira brutálisan megrúgta, hogy egy hatalmas seb keletkezett a lábszárán. 

A sérülés olyan szörnyen nézett ki, mintha golyóval találták volna el Shore lábát.

Hiába ömlött patakokban a lábából a vér, a walesi harcos folytatta a küzdelmet, és a játékvezető sem állította le a mérkőzést. A vérzés azonban csak nem akart elállni, így a ketrec melletti orvos úgy döntött, muszáj leállítani a versenyt, hogy megelőzzék a még nagyobb bajt. Shore végül a második fordulóban technikai kiütéssel szenvedett vereséget.

Később kiderült, hogy az orvos azért állította le a küzdelmet, mivel úgy vélte, Shore sípcsonttörést szenvedett, ami a röntgenfelvételek szerint azonban nem így volt.

A 29 éves UFC-sztár a sérülése ellenére folytatni akarta a meccset, és a csalódottságának adott hangot a közösségi médiában.

Jack Shore, UFC
Jack Shore dühös volt, amiért leállították a meccsét
Fotó: AGIF via AFP (Photo by Thiago Ribeiro / AGIF / AGIF via AFP)

"Nem az én estém volt ez a szombat este Rióban. Nyilvánvalóan lesújtott vagyok, amiért a küzdelem úgy végződött, ahogyan mindenki láthatta. 

Harcosként az utolsó leheletemig küzdeni akarok. Az, hogy az orvos leállítja a harcot anélkül, hogy megkérdezné, akarom-e folytatni, egy elképesztően nagy baromság

- dühöngött a döntés miatt Shore.

"Arról akartak meggyőzni, hogy eltört a lábam, holott a röntgenfelvételek kimutatták, hogy nem, hanem csak egy vágás volt a lábszáramon és felduzzadt a vádlim. Ezt mindvégig tudtam. Jól éreztem magam a ringben, és megnéztem volna, mire vagyok képes a harmadik menetben" - tette hozzá a walesi harcos.