Vágólapra másolva!
Szurkolói rendbontás miatt szakadt félbe Görögországban a Panathinaikosz és az Olimpiakosz rangadója.

A tabella első két helyezettjének mérkőzését a Megyeri Balázzsal a kapujában felálló Olimpiakosz várhatta kedvezőbb helyzetből, ugyanis négy pont volt az előnye a Rudolf Gergelyt nélkülöző Panathinaikosz előtt.

A rendbontás már a félidőben elkezdődött, amikor a hazai drukkerek egy csoportja rendőrökre támadt, de ekkor még majd' 50 percnyi kényszerszünet után folytatódott a meccs. A félidőben még 0-0 volt az állás, de a fordulás után Abdoun révén vezetést szerzett a vendégcsapat, majd amikor a 83. percben újabb balhé kezdődött a lelátón, Taszosz Kakosz bíró úgy döntött, lefújja a meccset. A rendőrség közlése szerint 57 drukkert őrizetbe vettek, húszat pedig letartóztattak, az összecsapásokban kilenc rendfenntartó sérült meg.

Arról még nem született döntés, hogy a három pontot az Olimpiakosz kapja-e meg, vagy valamikor lejátsszák a hátralévő időt. A stadionban egyébként a 60 ezer néző mindegyike Panathinaikosz-drukker volt, mivel a vendégek szurkolóit éppen a rendbontástól tartva nem engedték be a meccsre.