Vágólapra másolva!
A Ferencváros 4-1-re kikapott szerdán a Juventustól a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában, a Puskás Arénában. A találkozót követően a ferencvárosi játékosok értékelték a látottakat.

„Az elején egész jól kezdtünk, a kapott gól ellenére megvalósítottuk, amit akartunk. Nem volt betervezve, hogy négy gólt kapunk. A szépítő gólért dolgoztunk, szerencsére összejött. Megpróbáltuk a lehető legtöbbet kihozni a meccsből, így hátul néha túl sokat is vállaltunk.Sajnálom, hogy nem sikerült jobb eredményt elérni.

Nekünk még új a BL, olyan csapatok ellen játszunk, amelyek már évek óta ott vannak. Reálisan kell nézni a dolgokat. Nyilván nem akarunk gólokat ajándékozni, de bátran fel kell vallani a játékot, abból tudunk tanulni"

– mondta Sigér Dávid az M4 Sport kamerája előtt, aki a szurkolókról elmondta, hogy bár csak harmaduk lehetett kint, így is olyan volt az atmoszféra, hogy sokszor egymást se hallották.

Franck Boli a Juventus ellen is betalált Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Nagyszerű volt ez a meccs, bárhogy is alakult.

Örülök, hogy itt voltak a szurkolók, és hogy előttük játszhattunk. Harcoltunk, próbáltunk visszajönni, de folyamatosan a Juventusnál volt a labda, és ez sokat kivett belőlünk. Az eredmény ellenére

– mondta a lefújás után a Ferencváros gólját lövő Franck Boli, aki múlt héten a Dinamo Kijev ellen is eredményes volt.

A magyar bajnok a Barcelona otthonában elszenvedett 5-1-es vereség és a Dinamo Kijev elleni, hazai 2-2-es döntetlen után a G csoport negyedik helyén áll egy ponttal, az ukránok jobb gólkülönbségükkel előzik meg a zöld-fehéreket.

Szergej Rebrov együttese legközelebb november 24-én lép pályára a BL-ben, a negyedik fordulóban a torinói gárda vendége lesz.