Vágólapra másolva!
Roko Baturina, a Ferencváros labdarúgócsapatának horvát csatára Zágrábban volt éppen a földrengés idején, és bár nagyon megijedt, immár a Diósgyőr elleni meccsre tud összpontosítani.

„Nagyon megijedtünk. A párommal az utcán sétáltunk, amikor váratlanul megmozdult a föld,

hirtelen azt sem tudtuk, mitévők legyünk. Maradjunk egy helyben, vagy kezdjünk el futni?! Ebből a szempontból szerencsések voltunk, alighanem sokkal nagyobb pánik lett volna úrrá rajtunk, ha egy épületben vagyunk a négy fal között.

Azért így is rémálomszerű volt"

– mondta az nso.hu-nak a Fradi támadója a zágrábi földrengésről.

Hozzátette, másodszor élt át hasonlót. Márciusban is éppen otthon voltak, amikor megmozdult a föld. „Valamiért nincs szerencsém a természeti csapásokkal, különleges érzés megtapasztalni, milyen is az, amikor megmozdul a föld alattunk."

Roko Baturina nagyon megijedt a földrengéstől Forrás: fradi.hu

Baturina a szerdai Diósgyőr elleni meccsről is ejtett pár szót.

„Figyelemmel követtem a téli játékosmozgást náluk, már csak azért is, mert neves horvát szakembert ültettek a kispadra. Zoran Zekic személyében tapasztalt vezetőedző érkezett Diósgyőrbe, és az átigazolt légiósok közül is ismerek néhányat. A kölcsönbe érkező

Vinko Soldóval a Dinamo Zagreb akadémiáján például együtt játszottam, Goran Milovic is remek futballista, mindkettejükkel sokat erősödtek.

Mi játszunk hazai pályán, mi vagyunk a bajnokok, nekünk csakis a győzelem elfogadható. Önbizalommal telve várjuk a meccset."

A teljes beszélgetés ide kattintva olvasható.