Összeverekedtek egymással a Manchester City és az Arsenal sztárfocistái - videó

fbl Horizontal
Referee Michael Oliver (2L) shows a yellow card to Manchester City's English midfielder Jack Grealish during the English Premier League football match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on April 26, 2023. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League 33. fordulójának csúcsrangadóján a Manchester City 4-1-re kiütötte az Arsenalt. A meccs után a két csapat játékosai közül Phil Foden és Ben White összeakaszkodott, majd kisebb tömegjelenet alakult ki és szét kellett választani a feleket.

A bajnoki címért folytatott harcban sima vereséget szenvedő Arsenal játékosai érthetően dühösek voltak a lefújást követően, hiszen korábban hiába vezették fölényesen a bajnokságot, már csak két pont az előnyük a City-vel szemben. Mindemellett Pep Guardiola csapata két meccsel kevesebbett játszott legfőbb riválisánál, így a vesztett pontokat tekintve már néggyel jobban áll, mint a londoniak.

A lefújást követően Ben White nehezményezett valamit és tarkón ragadta Phil Fodent, aki ettől dühbe gurult és egy fejelő mozdulatott tett az egy fejjel magasabb ellenfele irányába.

Hirtelen a többi játékos is ott termett, Erling Haaland kis híján nekiment White-nak.

A többiek próbálták megnyugtatni az indulatos játékosokat, így végül lecsitultak a kedélyek és nem robbant ki tömegverekedés.