Furcsa öngólt lőtt a Real Madrid sztárja a Spanyol Kupában - videó

Cadiz CF v Real Madrid CF - LaLiga EA Sports soccer Cadiz CF Real Madrid CF LaLiga EA Sports Nacho Fernandez centre-back Real Madrid LaLiga Real Madrid CF Estadio Nuevo Mirandilla November 26 2023 Cadiz Spanish football Jose Breton Pics Action NurPhoto de
Nacho Fernandez centre-back of Real Madrid and Spain in action during the LaLiga EA Sports match between Cadiz CF and Real Madrid CF at Estadio Nuevo Mirandilla on November 26, 2023 in Cadiz, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Spanyol Kupában az Atlético Madrid, a Real Madrid, valamint a La Liga meglepetéscsapata, a Girona is magabiztosan jutott tovább a legjobb 16 közé.

Az Atlético Madrid az első félidőben még csak 1-1-re állt a harmadosztályú Lugo ellen, ám a második félidőben Memphis Depay villanásainak köszönhetően 3-1-es idegenbeli sikerrel lépett tovább a nyolcaddöntőbe.

A spanyol élvonal meglepetéscsapata, a Girona a másodosztályú Elche otthonába látogatott és hozta a kötelezőt, könnyed 2-0-s győzelemmel jutott tovább.

A katalán együttes az egyedüli La Liga-csapat, amely egyetlen idegenbeli meccsét se bukta még el ebben a szezonban.

A Betist némi meglepetésre kiejtette az Alaves, a tartalékosan felálló Real Madrid viszont nem hibázott, magabiztosan vívta ki a továbbjutást a negyedosztályú Arandina vendégeként. Az 54. percben Joselu tizenegyesből szerzett vezetést, egy perccel később pedig a büntetőt kiharcoló Brahim Diaz egy szép góllal növelte az előnyt.

Könnyed győzelemmel jutott tovább a Real Madrid Forrás: Anadolu via AFP/2024 Anadolu/Federico Titone

A 91. percben Rodrygo egy jobb oldali beadás után bombázott a kapu hosszú oldalába, a mérkőzés végén pedig a hazai csapat egy potyagóllal szépített, ugyanis Raly Cabral középre lőtt labdájába Nacho szerencsétlenül ért bele, így Kepa nem tudott védeni. A Real összességében magabiztosan nyert 3-1-re, ezzel ott van a legjobb 16 között a Spanyol Kupában.