Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain világbajnok francia támadója elmondta, hogy a németországi Európa-bajnokság kezdetéig bejelenti, hol folytatja pályafutását.

A 25 éves világbajnok támadó már korábban bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg a szezon végén lejáró szerződését a Paris Saint-Germain csapatával, így nyáron ingyen vált majd klubot. Bejelentés ugyan még nincs, de a sportsajtó kész tényként kezeli, hogy Mbappé a Real Madrid futballistája lesz. 

Az emberek még az Európa-bajnokság előtt tudni fogják hol folytatom. Azt hiszem, az emberek már tisztában vannak a jövőmmel. Ez már nem központi téma a Paris Saint-Germainnel, már senki nem beszél velem a jövőmről. Tiszta fejjel megyek az Eb-re, készen arra, hogy nagy dolgokat vigyek véghez a francia válogatottal 

- mondta Kylian Mbappé a francia Telefootnak, aki ezzel tulajdonképpen elismerte, hogy a Real Madridban folytatja a pályafutását. 

Kylian Mbappé már csapatkapitányként vezeti a francia válogatottat
Fotó: AFP

Mbappé állítólag még nem írta alá a szerződését a Real Madriddal, de a hírek szerint azonnal bejelentik az érkezését, amint biztossá válik, hogy a Real Madrid és a Paris Saint-Germain már nem találkozhat a Bajnokok Ligájában.

A hírek szerint Mbappé évente 15 millió eurót fog majd kapni a madridiaktól, és kap egy 150 millió eurós aláírási bónuszt is, ami ötfelé osztanak majd és a kereskedelmi jogainak is megkapja egy bizonyos százalékát.

A bennfentesek már azt is tudni vélik, hogy Luka Modric esetleges távozása esetén a francia kapja majd a 10-es mezt a Real Madridban.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről