Vágólapra másolva!
Francia sajtóértesülések szerint a nyolcszoros aranylabdás Lionel Messi névrokona, a francia utánpótlás-válogatott Rayane Messi iránt több Bundesliga-csapat, köztük a Bayern München is érdeklődik.

A harmadosztályú Dijon FCO 16 éves tehetsége rendszerint a klub B-csapatában játszik, de a legutóbbi három fordulóban az első számú együttesben is játszott, és az US Orléans ellen gólt is jegyzett, amivel a klub történetének legfiatalabb gólszerzője lett. Korosztálya egyik legtehetségesebb játékosának tartják Franciaországban, és már Németországban is felfigyeltek rá: a Bayern München, a Borussia Dortmund és az RB Leipzig is érdeklődik Rayane Messi iránt. 

Bayern München
Rayane Messi hamarosan a Bayern München edzéseit látogathatja?
Fotó: Michaela STACHE / AFP

Rayane Messi a Bayern München játékosa lehet?

Messinek 2025 júniusáig van szerződése a Dijonnal, de a nehéz anyagi helyzetben lévő klub könnyen rábólinthat egy komolyabb ajánlatra.

A fiatal balszélső nyolcszor volt U16-os válogatott, de 5 alkalommal pályára lépett már az U17-es francia válogatottban is, ezen az öt meccsen összesen 2 gólt szerzett. A L'Équipe információi szerint angol klubok is érdeklődnek Messi iránt, ám a Premier League szabályai szerint fiatalkorú focistaként Angliába nem igazolhat át.

A Bayern Münchenben már szerepel Mathys Tel, akit hasonlóan fiatalon igazolt le Franciaországból a klub, valamint a 18 éves német Arijon Ibrahimovic (aki kölcsönben jelenleg az olasz Frosinone játékosa) is, néhány éven belül így a bajoroknál akár egy Ibrahimovic-Messi páros is elképzelhető a középpályán.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek