Röhejes, még röhejesebb, Croizet - videó

Vágólapra másolva!
A Mezőkövesd hazai pályán kikapott a Zalaegerszegtől a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában, pedig a borsodiak egy kabaréba illő góllal még vezettek.

Az NB I első szombati mérkőzésének első félideje alacsony színvonalú volt, egyik csapat sem jelentett valós veszélyt az ellenfél kapujára. A 44. percben azonban Yohan Croizet elképesztő megmozdulása után mégis vezetést szerzett a Mezőkövesd. A Zalaegerszeg csapatánál az Újpest együttesétől kölcsönben játszó francia focista egy ügyetlen mozdulattal gyakorlatilag luftot rúgott a félpályánál, majd ahelyett, hogy ment volna a labdáért, megállt. Így Szalai József passza után Bőle Lukács lőhetett, de Szendrei Norbert kivágta a labdát a gólvonalról, amibe Dombó Dávid belepaskolt, így került a labda Szalai elé, aki végül a kapuba lőtt.

A Zalaegerszeg francia futballistáját, Yohan Croizet-t tavaly valószínűleg a barátnője TikTok-videója miatt zavarták el Újpestről, majd a ZTE edzőjének, Márton Gábornak hamar elege lett a csapategységet bomlasztó, egyre gyengébben játszó focistából. Croizet az őszi szezonban egyetlen meccsen sem léphetett pályára az előző idényben, a visszatérése után pedig fegyelmi problémák voltak vele. A focista tavaly áprilisban megint azt állította, hogy megsérült, és rehabilitáció ürügyén külföldre utazott, ám a barátnője a TikTokon megosztott egy videót, amelyen együtt érkeztek meg Madeirára nyaralni, így Croizet lebukott. Miközben az Újpest a bennmaradásért küzdött, a középpályás a gyógytorna helyett a napsütötte tengerparton szórakozott, ez pedig végleg feldühítette Nebojsa Vignjevicset. Sokáig úgy tűnt, a Zalaegerszegnél is nagy rá az esély, hogy kirúgják a francia játékost a csapatból, de végül maradhatott az idény további részében.

A Mezőkövesd-Zalaegerszeg meccsen a fordulás után aztán a ZTE kiegyenlített Bedi Bence csodagóljával, majd a hajrában Stefan Drazsics öngóljával a győzelmet is megszerezte a vendég együttes.

A ZTE a sikerével továbbra is őrzi a március 17. óta tartó idegenbeli veretlenségét, míg a Mezőkövesd számára eldőlt, hogy már egészen biztosan utolsóként esik ki az NB I-ből.

Eredmény, NB I, 31. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC - ZTE FC 1-2 (1-0)
gól: Szalai J. 44., ill. Bedi 60., Drazsics 87. (öngól)

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.