Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában a Kecskemét a Paks csapatát fogadta a Széktói Stadionban. A KTE tét nélkül léphetett pályára, az ezüstéremért harcoló Paks viszont győzelmi kényszerben játszott. A Tolnai megyei csapat azonban hamar bajba került, ugyanis a csapat egyik legrutinosabb játékosa, a 32 éves Haraszti Zsolt már a hatodik percben kiállíttatta magát.

A Paks győzni ment Kecskemétre, azonban Bognár György együttese borzalmasan nehéz helyzetbe került, ugyanis már a hatodik percben tíz emberre fogyatkozott. Egy teljesen ártalmatlan szituációban Haraszti Zsolt hátulról beleszállt Vágó Levente vádlijába, Rúsz Márton játékvezető pedig gondolkodás nélkül kiállította a Paks középpályását. 

A piros lap felmutatása után a VAR-kocsiban még videózták az esetet, de semmi esély nem volt rá, hogy Haraszti a pályán maradhasson, így a Paks jószerivel az egész meccset emberhátrányban kényszerült lejátszani. 

Haraszti Zsolt egyébként a Paks ügyvezetőjének a fia. A 32 éves játékos eddig 203 meccset játszott a Tolna megyei csapatban. Tagja már annak a csapatnak is, amely a 2010/11-es szezonban történelmet írva ezüstérmes lett az NB I-ben, mellette pedig aranyérmes a Ligakupában.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.