Vágólapra másolva!
Marc Bartra nem panaszkodhat a szerencséjére. A tehetséges futballista hat szezont töltött az FC Barcelona csapatában, 14-szeres spanyol válogatott, nem mellesleg pedig ott van mellett meseszép kedvese, Jessica Goicoechea.

Marc Bartra a La Masía által a 2010-es években szinte futószalagon gyártott csodagyerekek egyikeként tűnt fel az FC Barcelona csapatában. A klub akkoriban túlnyomórészt a legendás akadémián kinevelt tehetségekre épített, és úgy tűnt, hogy középső védőre is tündöklő karrier vár. Ez csak részben lett így, mert hat szezon alatt mindössze 103 meccset játszott a katalán sztárcsapatban, de 

arra azért elég volt az az időszak, hogy ma elmondhassa magáról, ő bizony ötszörös spanyol bajnok, háromszoros kupagyőztes és kétszer a Bajnokok Ligája-trófeát is a magasba emelhette. 

Egy csapatban játszott Lionel Messivel, Neymarral, Luis Suárezzel, Xavival, Iniestával, Sergio Busquetsszel és a többi világsztárral, és azért a spanyol válogatottban is csak lejátszott 14 meccset. Megfordult a német Borussia Dortmundban, a török Trabzonsporban, ahol a Ferencváros elleni mindkét Európa-liga csoportmeccsen pályára lépett a sorozat előző kiírásában, most pedig a sevillai Betis focistája.

Nem mellékesen pedig van egy álomszép barátnője, Jessica Goicoechea személyében, aki ráadásul egy cseppet sem szégyellős, ezért is lehet róla ilyen galériákat összeállítani: 

Jessica Goicoechea, Marc Bartra,
Jessica Goicoechea, Marc Bartra,
Jessica Goicoechea, Marc Bartra,

A spanyol foci egyik álompárjának szebbik fele a napokban éppen Balin járt, ahol Jessica végre megszabadulhatott a ruháitól, és egy művészi kép kedvéért még a bűnös meztelenséget szigorúan üldöző Instagram büntetését is kockáztatta.

Nem csoda, hogy a hibátlan testét előszeretettel mutogató modell képei alatt most is ömlenek a lájkok és a kommentek, és persze a legtöbb férfi azt fejtegeti, milyen szívesen cserélne a focistával, vagy csak lenne éppen Balin.

Bartra és Jessica egyébiránt immár három éve vannak együtt, nem sokkal azután (vagy előtt...) jöttek össze, hogy a focista szakított előző kedvesével és kislánya édesanyjával, Melissa Jiménezzel.

Kapcsolódó cikkek: