Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A topligákban és az NB I-ben is véget értek a küzdelmek, az új szezon kezdetéig pedig akad idejük a kikapcsolódásra is a focistáknak. A nyaralás mellett ilyenkor van időt szakítani egy másik, az ember életében igencsak meghatározó eseményre, az esküvőre is. A játékosok pedig ezt alaposan ki is használják, idény nyáron talán az eddigieknél is többen döntöttek úgy, hogy elveszik az életük szerelmét. Beindult tehát a nagy "esküvő őrület" a focivilágban is, ezek közül szemezgettünk.

Itthon is az álomesküvőktől volt hangos a média

A magyar sport egyik álompárja

Idén nyáron házasodott össze egymással a Paks magyar válogatott focistája, Böde Dániel és a Ferencváros szintén válogatott kézilabdakapusa, Bíró Blanka.

Túlzás nélkül állítható, hogy a nyári uborkaszezon egyik legfontosabb bulvárhírét szolgáltatta a sztárpár.

Bíró Blanka és Böde Dániel évek óta egy párt alkot, ez pecsélték most meg a házasságkötéssel. A két sportember több képet is feltöltött a közösségi oldalaira. A gödöllői eseményen - az esküvőnek a Gödöllői Királyi Kastély adott otthont - nem túl nagy meglepetésre a labdák is előkerültek.

A Femina információja szerint a menyasszony mesésen nézett ki a Love Szalonból választott menyasszonyi ruhában: a hófehér Herve Paris - Clara modell lágy esésű, légies és elegáns.

A nagybetűs álompár

Bekötötte Horváth Zsóka fejét Németh Krisztián. A 37-szeres magyar válogatott labdarúgó, az NB II legutóbbi idényének 34 éves gólkirálya alaposan megünnepelte a nagy napot a szerelmével. A házaspár már nagyon régóta együtt van, az újdonsült feleség korábban sportolt, kézilabdázott a Fradiban, illetve a Szpariban is.

Az ifjú pár több fotót is megosztott az esküvőről a közösségi oldalon. Ezekből nem derült ki, milyen sztárvendégek voltak, de a hírek szerint több jelenlegi és korábbi csapattárs is az ifjú párral ünnepelt.

A lagzit meseszép környezetben, a balatonfüredi LUA Resortban- a Balaton-part ötcsillagos adults-only szolgáltatásokat kínáló luxusszállodája - tartották.

A gyerek után jöhetett az esküvő

Az olasz másodosztályú focibajnokságban szereplő Pisa magyar válogatott játékosa, Nagy Ádám feleségül vette a szerelemét, Csorba Ágnest. A 28 éves játékos a közösségi oldalán számolt be a nagy hírről.

A magyar válogatott focista a gyerekének az anyját vette most feleségül - Vencel 2021-ben született.

A kép mellé mindössze annyit írt a játékos, hogy "06.28.", ezzel tudatva, mikor mondta ki a boldogító igent. A nagy hírhez sokan gratuláltak, többen olaszul is.

Csorba Ágnes ismerős lehet a Fem3 Caféból, ahol rendszeresen gluténmentes recepteket mutatott be a nézőknek. Később a gasztrovonalat az anyaság váltotta fel az életében.

+1 A magyar kéziválogatott sztároktól hemzsegő esküvője

Bár nem labdarúgás, nem mehetünk el szó nélkül Bánhidi Bence lagzija mellett sem. Az OTP Bank-Pick Szeged magyar válogatott klasszisa hatalmas esküvői bulit csapott, sztárfellépő is volt a neves sportolókat is felvonultató esküvőn.

Bár a polgári esküvőt 2021-ben már megtartotta Bánhidi Bence és Nyárády Nóra pár, de az igaz, nagy bulit a barátokkal csak most rendezték. Az OTP Bank-Pick Szeged kézilabdázója a Pannonhalmi Főapátság több mint nyolcszáz éves templomában mondták ki a boldogító igent, majd

a közeli Culinart Esküvőparkban, Ravazdon buliztak a családtagokkal, barátokkal hajnalig.

Bánhidi Bence esküvőjén is volt kis Grófo Forrás: facebook.com/banhidi27

A násznépben olyan neves sportolók, mint a kézilabdázó Bodó Richárd, Mikler Roland, Zubai Szabolcs, Szöllősi Balázs, Borbély Ádám, Császár Gábor, Ligetvári Patrik, a hosszútávúszó olimpikon Olasz Anna, Turi György úszóedző, valamint Csiszár Jenő, egykori televíziós műsorvezető, jelenlegi milánói főkonzul voltak.

Az este egyik csúcspontja pedig Kis Grófo fellépése volt.

Mindent egy helyen az Eb-ről