Koronavírusos lett az NFL-sztár 9 hónapos kisfia

Pittsburgh Steelers v Carolina Panthers GettyImageRank3 nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
CHARLOTTE, NORTH CAROLINA - AUGUST 29: Ryan Switzer #10 of the Pittsburgh Steelers before their preseason game against the Carolina Panthers at Bank of America Stadium on August 29, 2019 in Charlotte, North Carolina. Grant Halverson/Getty Images/AFP (Photo by GRANT HALVERSON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az NFL-játékos, Ryan Switzer 9 hónapos kisfia erős vérzés és koronavírus miatt került kórházba, ahol sürgősségi műtéten esett át.

Az NFL-ben szereplő Cleveland Browns játékosa, Ryan Switzer elmondása szerint a 9 hónapos gyermekét kiengedték a kórházból, miután életmentő műtéten esett át.

A TMZ Sports megírta, hogy Switzer szerint kisfia, Christian március 6-án került kórházba, miután reggel a saját vérében ébredt.

A helyzetet tovább rontotta az a tény, hogy a csecsemő a koronavírust is elkapta.

Egy orvoscsoport - amelybe egy gyermek-gasztroenterológus is beletartozott - lázasan kereste Christian vérzésének forrását, és végül úgy döntött, hogy március 7-én sürgősségi műtétet végez rajta.

Az eljárás során az orvosok úgy látták, hogy a gyermek szervezetében több vérzési pont keletkezett, de nem tudták azonosítani a probléma gyökerét. Szülei teljesen kétségbe estek, hiszen a kisbaba a műtét után is rengeteg vért vesztett, végül három infúzióra volt szüksége hemoglobinszintjének stabilizálásához.

Március 8-án a dolgok végül szerencsés fordulatot vettek, a vérzés elállt, Christian állapota javulni kezdett.

Másnap az orvosok úgy ítélték meg, hogy a gyermek állapota kellően stabil, és otthon folytathatja a gyógyulást.

Christian szerencsére már jobban van Forrás: TMZ Sports

Christian állapotával kapcsolatban továbbra is sok a kérdés, de úgy tűnik, hogy felépülése jó irányba halad.

mondta megkönnyebbülve az édesapa.