Jó hír a ketchupimádóknak - különleges íz érkezik

Vágólapra másolva!
A Heinz-rajongók hamarosan egy vadonatúj ketchup-ízhez juthatnak hozzá, amelyet az eredetihez képest egy kicsit megbolondítottak.
Vágólapra másolva!

A szalonnarajongók örülhetnek, mivel a fűszergyártó cég piacra dobja a Smokey Bacon Tomato Ketchup ízesítésű paradicsomos ketchupot. 

Ha egész nap, minden nap szalonnáról álmodsz, akkor ez a tökéletes megoldás arra, hogy szeretett csemegéd minden étkezésedben szerepeljen

- mondta a Heinz szóvivője.

A Heinz szószszakértői úgy döntöttek, hogy itt az ideje, hogy ez a két ikonikus íz egyesüljön, hogy mindenütt megörvendeztesse a füstös ízek kedvelőit. Az új szósz állítólag a hagyományos szalonna minden gazdag és füstös ízével rendelkezik - tökéletes kiegészítője lesz a hamburgereknek, a reggeliknek és a sült krumplinak.

image

Nagy Britanniában a termék április 10-én került forgalomba. 

A Heinz egy versenyt is indított a rajongók számára, amelyen egy üveg új terméket nyerhetnek. A részvételhez a Heinz UK Instagram-oldalára kell menni, és a bioban található linkre kell kattintani. 

A közösségi médiában nagy örömmel fogadták a bejelentést, mivel az előző savanyúságos mártogatós is óriási sikert aratott a briteknél. 

A Heinz nem csak ezt az egy új ízt tervezi tartósan bevezetni. A Barbie brand 65. születésnapja alkalmából partnerségre lépett egymással a Mattel és a Heinz. BarbieCue néven kerülhet forgalomba a Heinz legújabb terméke, ami egy Barbie-ihlette vegán majonéz. Ezzel tisztelegnek a Barbie 65. születésnapja, és a nagy sikerű Barbie film előtt. 

Tavaly év végén egy merész ötlettel állt elő a Heinz. Bár a briteknél megosztó volt, a világon egyöntetű undort váltott ki a az uborkás ízű ketchup, ami zöld színű és savanykás aromájú ízvilággal borzasztotta el a bevállalósabb ínyenceket. Az egyedülálló ízkombinációval a Heinz azoknak a fogyasztóknak próbált kedvelni, akik rajonganak a savanyú ízekért. 

Ha nem tudunk mit kezdeni a hónapok óta érintetlen, de még ehető szószokkal, erre is van megoldás. A pazarlás elkerülése végett például a ketchup-öt például vajjal és fűszerekkel felhevíthetjük és a kifőzött penne tésztát némi reszelt sajttal is összekeverve egyszerű és gyors vacsorát csinálhatunk.

Forrás: Mirror