Édesanyja szerint naponta visszajár a két éve meghalt Berki Krisztián

Berki Kisztián
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián két évvel ezelőtt halt meg. Édesanyja, Mayer Júlia a mai napig nem tudta feldolgozni fia elvesztését, akinek a szelleme gyakran visszajár hozzá.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Berki Krisztián 2022. május 6-án tragikus körülmények között meghalt Berki Krisztián. Holttestére kislánya, Natasa Zselyke talált rá a reggeli órákban, a lakás erkélyén. A médiaszemélyiség édesanyja teljesen összetört, fájdalma majdnem két év elteltével sem múlik.

Édesanyja, Mayer Júlia elmondta, hogy a síremléknél érzi magához legközelebb a fiát, de a mai napig küld neki üzeneteket, ráadásul gyakran érzi azt, hogy a fia szelleme visszajár hozzá. 

"Eltelt két év, amióta elment a fiam… Hihetetlen, hogy hogy megy az idő. És az is nagyon furcsa, hogy egyre sűrűbben van itt velem. Komolyan! 

Nap mint nap érzékelem a közelségét, tudom, hogy visszajár hozzám. 

Néha teljesen váratlanul odapillantok a bejárati ajtóhoz, és azt érzem, hogy abban a pillanatban fog belépni rajta. De aztán nem jön…" - kezdte a nő.

Korábban ritkábban látta unokáit, főként Berki Krisztián és Berki Mazsi közös lányát, Emmát, azonban mára már javult az özveggyel a kapcsolata. Ugyan nagyobbik unokája, Hódi Pamela lánya, Natasa Zselyke már nagyobb, úgy érzi nem jött még annak az ideje, hogy őszintén beszéljen vele az édesapjáról. 

"Nagyon aranyosak az unokáim, szeretek velük időt tölteni. Az egyik legnagyobb szomorúságom, hogy nagyon messze élünk egymástól, és ritkán adódik alkalom a találkozásra. Amikor viszont együtt vagyunk, csak úgy repül az idő. A kis Emma még nagyon pici, vele most ismerkedünk tulajdonképpen.

Berki Krisztián édesanyja, Mayer Júlia
Fotó: TV2

 A nagyobbik unokámmal viszont kifejezetten jó a kapcsolatunk, de még nem tartunk ott, hogy Krisztiánról beszélgessünk.

 Még nem kérdez, én pedig nem akarok tolakodó lenni. Meg kell várnom, hogy ő nyisson a témában. Remélem, hogy egyszer eljön az idő, és mesélhetek neki arról, hogy ki volt az édesapja, hogy Krisztián milyen játékokkal játszott, hogy mi volt a kedvenc étele, és azt is Zselyke tudtára adhatom, hogy milyen büszke volt rá és mennyire szerette őt az apukája - magyarázta a Borsnak. 

Mazsival kibékült

A családi dráma után sokáig széthullani látszott a családjuk, főleg Berki Mazsi és Mayer Júlia között volt nagyon haragos a viszony, sokáig szidták egymást a nyilvánosság előtt, azonban kapcsolatuk rendeződött.

Mazsi többször hívott már, hogy látogassam meg őket Székesfehérváron, az egész család bármikor szívesen lát. 

Szeretnék majd menni... Látom, hogy új életet kezdett, én pedig sok szerencsét kívánok neki ehhez, tiszta szívből kívánom, hogy legyen boldog" - mesélte korábban Júlia asszony.