Egy 20 évvel fiatalabb modellel jött össze a Nagy Ő

Vágólapra másolva!
Közös képen mutatta meg az új párját Noszály Sándor.
Vágólapra másolva!

Noszály Sándornak másfél évvel a szakítása után új párja van: húsz évvel fiatalabb, gyönyörű modell kedvesét egy közös Instagram-képeken mutatta meg először. A Nagy Őben is látott egykori teniszező több posztot is megosztott új kedveséről, ennek mindegyike Spanyolországban, a romantikus nyaralásukon készült róluk. Az első képen meghitten ölelkeznek a tengerparton, a másodikon kézen fogva sétálnak, úgy tűnik, nagy a szerelem kettejük között.

A Nagy Ő egyelőre igyekszik megóvni a privát szféráját és csak keveset árult a kapcsolatukról: egyelőre annyit tudni, hogy csak kevés ideje vannak együtt és egyelőre nem szeretnének mesélni arról, hogyan jöttek össze és milyen terveik vannak egymással.

Noszály Sándor volt itthon az első Nagy Ő

2003. szeptember 9-én indult itthon a Nagy Ő, a TV2 párválasztó műsora: az első évadban Noszály Sándor volt a főszereplő. A sportoló akkor 31 éves volt, és a műsorkészítők szerint amellett, hogy fiatal, a produkció többi elvárásának is megfelelt, az akkori közlemény szerint „gazdag, jóképű, intelligens, szellemes, szerény és egyedülálló" volt. 

A férfinak korábban volt egy többéves kapcsolata, és egy akkor öt hónapos kislánya is, aki az édesanyjával élt. Noszály elmondása szerint azonban még soha nem volt szerelmes, ezért különösen nagy várakozással tekintett a műsorra, amelyben huszonöt nő próbálja elcsábítani.

Közel 20 év után, nemrég így mesélt a műsorról

"Egy kaland volt, egy utazás az életemben, amit egyáltalán nem bántam meg. Az érzelmeim őszinték voltak. Az ember ott, abban a mikroklímában elhiszi, hogy szerelmes. A szürke valóságban már nem annyira stimmelnek ezek a dolgok" – emlékezett.

A Tények Plusz riportjából kiderült, hogy sportműsorvezető akart lenni, de egy producer rákérdezett nála, nem szeretne-e szerepelni ebben a párkeresőben. Egy Melinda nevű nőt választott a végén, három hónapig tartott a kapcsolat. „Mindenki vágyik a szerelemre. A legfontosabb, hogy az ember boldog legyen" – zárta gondolatait a riport végén.