Vágólapra másolva!
Daniel Ricciardo és Max Verstappen nehezen bír magával a holtszezonban. Autóversenyek híján crazy cartokra pattantak és a gyárban hajszolták egymást. Mókás videó készült róluk.

A Mercedes felsővezetői után a Red Bull pilótái is crazy cartokra pattantak a holtszezonban, ezzel próbálták enyhíteni a holtszezon idegtépő egyhangúságát. „Ezek a legsötétebb napok a télen, amikor az előző szezon már a régmúlt történelme, a következőtől viszont még az örökkévalóság választ el” – írták a csapat honlapján egy humoros bejegyzésben.

„A gyárban persze a dolgos kezek még az utolsó simításokat végzik az RB14-esen, de képzelhetik, ez milyen lehet a versenyzőnknek. Igen, dögunalom. U-nal-mas. Amikor elegünk lett abból, hogy Daniel és Max azt kérdezgeti, hogy mikor megyünk már Melbourne-be, úgy döntöttünk, lefoglaljuk őket valami mókás, izgalmas és bolond dologgal.”

A csapatnál beszereztek két Razor Crazy Cartot, ami egy driftelésre kitalált kiskocsi, mindössze egy hajtott kerékkel. Ricciardónak és Verstappennek több sem kellett, bebizonyították, hogy nincs szükség Aston Martin sportautókra és saját pályára a vicces versenyzéshez, elég két Crazy Cart, egy gyár és egy apafiguraként, szemmel verő csapatfőnök a szórakozáshoz.

Ricciardo és Verstappen 2018-ban a harmadik szezont kezdik meg együtt, miután a holland pilóta a 2016-os Spanyol Nagydíjon csatlakozott a Red Bullhoz. Verstappen a következő években ott is marad, az viszont egyelőre nem biztos, hogy Ricciardo lesz a csapattársa, mert az ő szerződése a szezon végén lejár és a Ferrarinál, valamint a Mercedesnél is felszabadulhatnak szabad ülések.

A Toro Rossónál közben fegyelmezettebb mederben zajlik a munka, a szerelők zárt térben tartották frissen magukat, kerékcserek gyakorlatok segítségével.