Vágólapra másolva!
Könnyed hangulatú, műszaki fókuszú online videósorozatot indít a Red Bull Technology korábbi szerkezeti elemzője, Kling Sándor. A havi rendszerességgel jelentkező, Egyforma című vlog műsorvezetője Kerekes Péter.

Magyar nyelven hiánypótló online videósorozatot indított „Egyforma” címmel Kling Sándor, az F1-es csapatot is működtető Red Bull Technology korábbi szerkezeti elemzője, és műsorvezető társa, Kerekes Péter. Kling korábban főállásban, az elmúlt télen pedig projekt alapon dolgozott a csapatnál kompozit alkatrészeken, tavaly exkluzív interjúban kérdeztük a szakmai és személyes élményeiről.

A videósorozat a tervek szerint havi rendszerességgel jelentkezik majd, és Kling Sándor szakmai tapasztalatára támaszkodva kívánja közelebb hozni a Forma-1 műszaki oldalát a közönséghez, mindezt közérthető, könnyed formában, magyar nyelven. Az epizódok során számos technikai megoldást elmagyaráznak, és a közönség kérdéseire is nyitottak.

A nulladik epizód elsősorban a bemutatkozásról szól, a nézők megismerhetik Kling Sándor pályafutásának főbb állomásait, a sorozat koncepcióját, majd az első rész fő témáját, az idei szabályváltozások kérdését. A műsorvezető és a szakértő az idei új regulák közül ismerteti a legfontosabbakat, a továbbiak kapcsán pedig ajánljuk az autóbemutatók előtt készített összefoglalónkat.

A hónap innovációja blokkban Kling Sándor az ún. outwash-hatást mutatja be, ez elsősorban a megváltozott első vezetőszárnyak miatt kerül a fejlesztések középpontjába, és a forgatás óta eltelt tesztelés egyik legfőbb témája lett, erről az első teszthét utáni elemzésünkben olvashatnak részletesebben.

A sorozat készítésében közreműködik Adorján Viktor, a GP-hírek egyik szerkesztője.