A Destiny's Child Kelly-je színésznő lesz

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
A Destiny's Child, balszélen Kelly

Kelly Rowland, a Destiny's Child sztárja színészi kihívásra vágyik, és hamarosan meg is mutatkozhat egy film főszerepében. Menedzsere nemrég zárta le a tárgyalásokat a Seat Filler című romantikus vígjáték producereivel, melyben ő alakítja majd a női főhőst.

A történet szerint egy szegény diák azzal keresi a kenyerét, hogy nagy díjkiosztó ünnepségeken elegáns öltözékben pózol, és ha akad üres szék a közönség soraiban, betölti a helyet. (Ennek különösen akkor van jelentősége, amikor az esemény hosszú órákig tart, és a jelenlévők ki-be járkálnak a nézőtérről. A televízióban azonban mindez nem látszódhat, és fizetett statiszták huppannak le az ideiglenesen megüresedett székekre.)

Kelly a filmben egy élvonalbeli sztárt játszik, aki egy díjkiosztón összetéveszti a diákot egy neves ügyvéddel. Az ismeretségből hamarosan szerelem lesz, melynek egyetlen akadálya a fiatal hódoló titkolt személyazonossága. A fiút Duane Martin alakítja majd (Sikoly 2, Minden héten háború), aki feleségével együtt írta a forgatókönyvet. A rendezést Nick Castle (Dennis, a komisz) vállalta magára, produceri minőségben pedig Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith vesz részt a munkálatokban.

Kelly Rowland honlapjahttp://www.kellyrowlandonline.com/

Kelly-nek szerencsére már van egy kis tapasztalata a színjátszásban: hamarosan bemutatják a Freddy vs. Jason című horrorfilmet, melyben egy kisebb szerepet játszott. Ez épp jól most, hiszen már nincs is sok ideje felkészülni az új feladatra: a forgatást vasárnap kezdik Los Angelesben.