Az amerikai nők és anyák legnagyobb támogatója is ott lesz a CPAC Hungaryn

Kimberly Fletcher
Fotó: NurPhoto via AFP
Vágólapra másolva!
Kimberly Fletcher rádiós műsorvezető, a Moms for America és a Moms for America Action nevű mozgalmak alapítója is részt vesz az április 25-26-i napokon megrendezésre kerülő CPAC Hungaryn. A Townhall.com elnevezésű amerikai konzervatív oldal rendszeres szerzőjére az amerikai nyilvánosságban úgy hivatkoznak, mint „Amerikát szenvtelenül szerető háziasszony”.
Vágólapra másolva!

Az Alapjogokért Központ által szervezett CPAC Hungary rendezvényére Kimberly Fletcher is ellátogat. Róla azt lehet tudni, hogy nyolc gyermek édesanyjaként sokat tud az anyaságról és arról, hogy a családok jóléte és támogatása mennyire fontos egy ország fejlődése szempontjából. Küldetésének tekinti a családok megvédését, és azt, hogy amerikai nők tízezreit tanítsa és inspirálja nap mint nap azért, hogy felismerjék mérhetetlen értékeiket és lehetőségeiket. Ez a küldetéstudat az oka annak, hogy megalapította a Moms for America és a Moms for America Action nevű mozgalmakat, amely vállaltan a családok, azon belül is az amerikai anyák érdekei mellett tör lándzsát.

A mozgalom vezetése mellett Fletcher rádiós műsorvezetőként dolgozik, valamint rendszeres szerzője a Townhall.com elnevezésű amerikai konzervatív oldalnak is, de számos más médiumban szerepelt már, mint például a The Blaze, a NewsMax, az OANN, a Rush Limbaugh Show vagy a Fox News. Cikkeiben főként a család és az anyaság kiemelt fontosságára és szerepére hívja fel a figyelmet, de rendszeresen szólal meg a genderideológia térhódítása és az illegális bevándorlás ösztönzése ellen is.

A Moms for America a fiatalokra leselkedő legnagyobb veszélyek egyikének a genderideológia brutális mértékű terjedését nevezi meg, amely probléma ma már tömegesen férkőzött be az amerikai családok életébe. 

Annak érdekében, hogy erre felhívják a figyelmet, 2023 októberében például egy olyan díjnyertes dokumentumfilm vetítését tartották, amelyben nemi átalakuláson átesett emberek őszintén beszéltek detranzíciójuk történetéről, és arról, hogyan verik át a sebezhető fiatalokat azok, akik azzal a hazugsággal etetik őket, hogy valódi identitásukat az átváltoztató műtéteken keresztül találhatják meg.

Szervezetével Fletcher arra próbálja meg felhívni a figyelmet, hogy a genderideológia térnyerésének megakadályozása ellen a családok vehetik fel elsődlegesen a kesztyűt, hiszen a frontvonalban az édesanyák és az édesapák harcolnak. 

A szervezet a szülők figyelmét próbálja meg felhívni arra is, hogy a gyerekeket a szexuális és nemi identitásukkal kapcsolatban ma már nemcsak a közösségi média zavarja össze, de az iskolák által szervezett és jóváhagyott programok is arra ösztönzik őket, hogy válasszák a nemi átalakulást mint az egyetlen megoldást.

Kimberly Fletcher emellett köztudottan a CPAC legnagyobb sztárjának, Donald Trumpnak a pártfogója is, aki elkötelezetten támogatja Trumpot az Egyesült Államok 2024-es elnökválasztásán. Úgy véli, elnökként Donald Trump az anyák bajnoka volt, ezért kell megnyernie a 2024-es elnökválasztást, amely szerinte a legfontosabb választás lesz az Egyesült Államok történetében. Trumpról úgy nyilatkozott, 

most leginkább olyan vezetőkre van szükségünk, akik megvédik nemzetünket és az Egyesült Államok alkotmányát, megvédik a családot, és kiállnak az igazság és a józan ész mellett, még akkor is, ha ez nem népszerű. Olyan vezetőkre van szükségünk, akik nem félnek harcolni az igazukért, és akik Amerikát helyezik az első helyre.

 

Fotó: Alapjogokért Központ

 

Az Alapjogokért Központ egy rövid interjút is készített a műsorvezetővel a gyermekekre leselkedő veszélyekről, valamint az amerikai és magyar gyermekvédelemről. 

 

Az amerikai anyák és gyermekeik érdekében végzett kemény munkája lenyűgöző. Ön szerint mi volt az elmúlt évek legnagyobb sikere az amerikai gyermekvédelemben?

Kimberly Fletcher: Őszintén szólva, a legnagyobb siker 2020-ban jött el, amikor a COVID leállása miatt az anyák rájöttek, hogy gyermekeik minek vannak kitéve az iskolában. Ezt azóta tudom, hogy 2003-ban elindultam az iskolai tanácsban. Évek óta kongattuk a vészharangot, de senki sem hitte el, hogy ez valóban megtörténik. És ki hitte volna? Hogyan hihetné bárki is, hogy az iskolarendszerünkben a felnőttek szándékosan ártanak a gyerekeknek? Mivel mi egy elismert szervezet voltunk, az anyák segítségkérése özönlött be hozzánk, és mi készen álltunk arra, hogy segítsünk nekik, mert évek óta készültünk azokkal az eszközökkel, információkkal, képzésekkel és forrásokkal, amelyekre a szülőknek szükségük volt ahhoz, hogy megvédjék gyermekeiket, és aktívan dolgozzanak azon, hogy iskoláink ismét a tanulás helyszínei legyenek, nem pedig a radikális politikai programok indoktrinális helyei. 

 

Ön szerint sok veszély fenyegeti manapság a gyermekeinket?

Kimberly Fletcher: Sajnos igen. Aktív erőfeszítéseket tesznek arra, hogy a gyermekeinket arra használják fel, hogy lerombolják nemzetünk szövetét - magát a szabadságot. A saját kormányunkat fegyverként használják a családok ellen, a gyerekeket felhasználva, ahogyan Hitler, Sztálin, Lenin és Mao is tette. A történelem megismétlődik, és a marxizmus behatol az amerikai kultúrába. Ez a legnagyobb fenyegetés, amellyel országunknak jelenleg szembe kell néznie, és a gyermekeink a legnagyobb áldozatai ennek a szabadság- és az emberiségellenes fenyegetésnek.

 

Hallottak már a magyar családtámogatási rendszerről és a kormány gyermekvédelmi politikájáról?

Kimberly Fletcher: Igen, és nagyon lenyűgözőek tartom, ugyanis a család támogatása létfontosságú egy nemzet fennmaradásához. Inspiráló látni, hogy egy európai ország ilyen erőteljesen támogatja a családot. Sajnos az Egyesült Államok a radikális baloldal elnéptelenedési programjával visszalépett ebben a kérdésben. Kultúránk távolodik a házasságtól és a gyermekvállalástól. Népességünk száma csökken, a családok pedig szenvednek a Biden-kormányzat gazdasági terhei alatt. Nagyon szeretném, ha az Egyesült Államokban visszaállítanák és növelnék a gyermekadóhitelt. Őszintén remélem, hogy Magyarország fenn tudja tartani az erős családtámogatási politikáját, hogy azzal is példát mutasson más európai nemzeteknek.