Letartóztattak egy pedofilt Budapesten, aki megerőszakolta a rá bízott kisgyereket

pedofil, pedofilügy, bántalmazás, pedofil, bűncselekmény
Fotó: Shutterstock
Vágólapra másolva!
Egy férfi felügyeletére tavaly került egy kiskorú gyerek, aki mint kiderült többször megerőszakolt. Sőt, egy másik gyereket alkohollal és droggal is kínált, majd szexelt vele.
Vágólapra másolva!

Az ügyészség indítványa alapján ma letartóztattak egy pedofil férfit Budapesten. A férfi felügyelete alá tavaly tavasszal került egy kiskorú egy budapesti gyermekotthonban. A kiskorút többször megerőszakolta. 

Később kiderült a férfi egy másik kiskorúval is többször szexelt, ráadásul alkohollal és droggal kínálta a gyereket, majd kihasználta a bódult állapotát. 

Egyszer mikor a kisgyerek visszautasította a férfi szexuális közeledését, akkor meg is ütötte. 

A rendőrök a férfit szexuális visszaéléssel, valamint kiskorú ellen elkövetett szexuális erőszakkal és más bűncselekményekkel gyanúsítja. Az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását, mert fennáll a szökés-elrejtőzés veszélye illetve, hogy a férfi befolyásolja a tanúkat és megismétli a bűncselekményt. 

pedofil, pedofilügy, bántalmazás, pedofil, bűncselekmény
A kép illusztráció!
Fotó: Shutterstock / Shutterstock

A bíróság egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatást, aki 15 évre is börtönbe kerülhet. 

Korábban pedofil vett rá egy tinédzsert egy kétéves gyerek megerőszakolására. Egy borsodi pedofil gyerekeknek pénzt ajánlott a szexért. Egy győri férfi megerőszakolt egy gyereket, ráadásul egy buszmegállóban. Gyomorforgató videókat osztott meg kisgyerekek megerőszakolásáról egy borsodi pedofil. Hajdúszoboszlón egy férfi a nyílt utcán fogdosott egy kislányt.