Megerőszakolhatták a miskolci pályaudvarnál holtan talált nőt

rendőrségi szalag, tetthely, rendőrszalag
Képünk illusztráció!
Fotó: Fotó: police.hu
Vágólapra másolva!
Újabb részletek derültek ki a miskolci pályaudvarnál talált holttest ügyében, akit a gyanú szerint meggyilkoltak - írta meg a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Egy 45-50 év körüli női holttestet találtak szombaton kora reggel Miskolcon, a Tiszai Pályaudvar közelében lévő MÁV területen egy bokor tövében – írja a Borsod-Abaúj Zemplén Vármegyei Hírportál. A nő ruházata alapján a megtalálók arra gondoltak, hogy hajléktalan lehetett, azonban a közelben lévő hajléktalanellátó központokból nem hiányzik egyetlen női ellátott sem.

A lap érdeklődésére a vármegyei rendőr-főkapitányságon megerősítették az esetet. Mint jelezték, a holttesten külsérelmi nyomok voltak, így azonnal megkezdték a munkát a rendőrök.

A nyomozók jelenleg is forró nyomon dolgoznak az emberölés gyanújával indult ügyben, adatokat gyűjtenek, tanúkat keresnek és hallgatnak ki.

A helyszín környékén arról beszéltek, hogy vérnyomok is vannak a megtalálás közelében. Illetve határozottan állították a környéken dolgozók, hogy megerőszakolhatták az áldozatot halála előtt, majd megkéselték.

Pár napja a székesfehérvári Skálához közeli parkban találtak egy holttestre. Még ugyezen a napon Kámban egy összeégett holttestre bukkantak. Május 1-én Szombathelyen is találtak egy holttestet az utcán, egy társasház mellett. Április 25-én pedig Szentesen találtak a meggyilkolt nőre az utcán.