Zelenszkij retteg, hogy börtönbe kerül, ezért nem akar tárgyalni a békéről

nato csúcs, Zelenszkij, háború, fotó, csatlakozás
Vágólapra másolva!
Oleg Carev, az ukrán Verhovna Rada volt képviselője szerint az Egyesült Államok érdeke az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus lezárása – írja az mk.ru-t idézve a Mandiner.
Vágólapra másolva!

Az MK azt írja: Zelenszkijhez közel álló források szerint

a Biden-kormány már nyíltan azt követeli az ukrán elnöktől, hogy novemberben kezdje meg a béketárgyalásokat Oroszországgal.

Az ukrán elnök hivatala nem számított ekkora nyomásra, és most azon van, hogy meggyőzze az „illetékeseket" a háború folytatásának szükségességéről.

Zelenszkij magányosan álldogál a NATO tisztségviselői között Forrás: NATO

Anatolij Matvijcsuk orosz nyugalmazott hírszerző tiszt, katonai szakértő szerint a Nyugatnak most megvannak a saját problémái, hiszen nemsokára itt a tél és számos belső gazdasági probléma merül fel Európában, nem beszélve arról, hogy választások következnek az Amerikai Egyesült Államokban, és

a szakértő szerint a Nyugat már kimerítette képességeit Ukrajna támogatására.

Ezért Matvijcsuk szerint „Zelenszkij most nagyon megijedt", mert számára ez a halál, mert „az ukránok soha nem bocsátják meg neki", hogy emberek százezrei haltak meg.

Matvijcsuk szerint „Zelenszkij a végsőkig küzdeni fog a konfliktus folytatásáért, mert számára ez a saját élete és halála kérdése". Azt állítja: Zelenszkijt majd egyszerűen letartóztatják, hogy megtudják, honnan jött a pénz, és miért nem a háborúra költötte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!