Óriási a felháborodás, zsákszámra öntötte a szemetet az óceánba egy motorcsónakos társaság - videó

Vágólapra másolva!
Óriási felháborodást keltett az a videó, amelyen az látható, hogy egy motorcsónakból több zsák szemetet önt egy társaság az óceánba. A szemetelőket azóta azonosították, többen közülük kiskorúak.
Vágólapra másolva!

Egy fiatalokból álló motorcsónakos társaság több zsáknyi szemetet öntött az óceánba a floridai Boca Ratonnál. Az esetről videófelvételt készített a miami Wavy Boats nevű tartalomkészítő, ezeket megosztotta a YouTube-on és az Instagramon is. A drónfelvételeken látható, hogy 

az óceánba konzervdobozokat, chipses zacskókat és műanyag poharakat öntenek,

 majd a társaság visszatér a rendezvényre.

Az eset óriási felháborodást váltott ki a kommentelők körében is, többen a fiatalok megbüntetését követelték.  Tyson Matthews, a Florida Fish and Wildlife tisztviselője szerdán az ABC Newsnak nyilatkozva elmondta, hogy

 a videón szereplő embereket megtalálták és azonosították.

 Tekintettel arra, hogy a résztvevők közül néhányan feltehetően kiskorúak, a nevüket nem hozta nyilvánosságra. "Tudjuk, hogy hol történt a jogsértés" - mondta Matthews. "Most már csak a nyomon követés és a megfelelő vádak alkalmazása a kérdés" - mondta az ABC News-nak. 

Arra vonatkozóan, hogy ezek a vádak mit jelenthetnek, csak annyit mondott, hogy az, amit a társaság elkövetett, az "több szintű jogsértést" jelent. (Huffpost)