Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Mi is tehetünk meggondolatlan ígéreteket, amelyekről az adott pillanatban azt hisszük, hogy be is tartjuk őket. Később azután józan ésszel átgondolva az eseményeket, rádöbbenünk, hogy felelőtlenül mondtunk ki bizonyos dolgokat. Tehát: hagyjuk kiforrni magukat az eseményeket, ne menjünk bele ma komoly döntési helyzetekbe. Ugyanez a bolygóállás hozhat testi szinten vizesedési problémákat, szervezetünk jobban visszatartja a vizet. Igyunk csalánteát, tartózkodjunk a só fogyasztásától ezen a napon.

Barátság-horoszkóp sms-ben
Szeretnéd tudni, kivel tudsz leghamarabb egy hullámhosszra kerülni? Lehet, hogy mást vársz a barátodtól, mint amit adni képes? Küldj egy sms-t és mi segítünk!



Nézzük meg kicsit közelebbről, hogy a szívpanaszok mögött milyen szellemi tartalom rejlik. A szív, mint tudjuk, a szeretet jelképe. Akinek rendetlenkedik a szíve, annak kissé át kellene értékelnie e témában gondolatait. Ha hagyjuk meggyőzni magunkat arról, hogy a szeretet szentimentális dolog, nem hagyjuk kibontakozni érzelmeinket, "butaságnak" tartjuk a szeretet megnyilvánulásait, akkor nem engedjük meg magunknak, hogy szívünk "végezze a dolgát". Így nem csoda, ha testi tüneteket fog produkálni.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.