Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ma a Hold szextilben áll az Uránusz bolygóval, így sokkal nyitottabbak lehetünk mások felé. Kíváncsian nézünk embertársainkra, és kihasználhatjuk a segítő erőket új kapcsolatok kialakítására. Izgalmas élményekre vágyunk, olyan eseményekre, amelyek újak, és inspiráló módon hatnak ránk. Sok jó ötletünk támadhat ma, és ezek között olyanokat is találhatunk, amelyekkel megoldhatjuk magánéleti problémáinkat.

Jó lenne tisztában lenni azzal, milyen éjszakára számíthatsz, de nem ismered még kívülről-belülről legújabb szerelmed érzékeny pontjait?
Rendelj szexhoroszkópot SMS-ben!
Szeretnéd minden reggel tudni, aznapra mit üzennek a csillagok? Rendeld meg napi horoszkópod SMS-ben!
együtt áll

A Hold már a Bika csillagjegyben tartózkodik. Ezen a napon tegyünk meg mindent torkunk, mandulánk, fogaink és füleink érdekében. Nem javaslom viszont az agresszív beavatkozásokat, például műtéteket, operációkat. Ha lehet, hangszálainkat kíméljük meg ezen a napon. Fogyasszunk rendszeresen mézet, mézes gyógyteákat. A torokfájás aktuális probléma lehet ezekben a napokban. Figyeljünk erre öltözködésünknél. Ha lehet, ne menjünk túlzsúfolt helyekre. Itt könnyebben megtalálnak minket az ártalmas vírusok. Nem ajánlatos a mai napon szájsebészeti műtéteket végezni, és ha csak nem muszáj, a fogászati beavatkozást is kerüljük el.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.