Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Vegyünk egy jó aromaterápiás fürdőt, utána pedig foglalkozzunk valami kellemes, vidám dologgal, ami igazán kikapcsol minket. Talán egy kicsit indulatosak is lehetünk ezen az estén, de annyira ellenőrzés alatt tartjuk saját magunkat, hogy igazából nem is bújik ki a szög a zsákból.

A Hold már a Kos csillagjegyben halad. Ebben az időszakban fejünk, szemünk és orrunk kerül előtérbe. Minden, ami ezeken a napokon a fejünket, szemünket, orrunkat terheli kétszer olyan káros lehet, mint egyéb napokon. Ezeket a szerveinket a mai napon nem célszerű megoperálni sem. Ez a nap kiválóan alkalmas kirándulásra, hosszabb gyalogtúrára is. Egy farönkre is leülhetünk az erdőben, nem fogunk felfázni. A mai nap minősége meleg és száraz, ezért nem vagyunk hajlamosak felfázásra.

A mai nap legerőteljesebb egészséggel kapcsolatos panasza a fejfájás. Lehet, hogy igazából azért fáj a fejünk, mert sokkal többet vállaltunk a kelleténél az utóbbi időben. A legjobb az lenne, ha ezt a napot, - amennyire lehet - tehermentesítenénk. A következőket tehetjük még fejfájásunk mielőbbi elmulasztása érdekében: sok-sok tiszta vizet igyunk. A víz semlegesíti a tüzes Kos energiát. A mai napon ne fogyasszunk kávét, csokoládét és cukrot.

Szemproblémáink is fokozottabban jelentkezhetnek azokon a napokon, amikor a Hold a Kos csillagjegyben tartózkodik. A leggyakoribb ilyen jellegű panasz a kötőhártya gyulladás. Ez a kellemetlen betegség idegen, zavaró anyag, pl. por hatására lép fel. Megoldási módja lehet a szemvidító fű főzetével végezni szemfürdőt. Akinek gyakran van kötőhártya gyulladása, egy egyszerű praktikával megelőzheti a bajt: szeles időben mindig hordjon napszemüveget, függetlenül az évszaktól és az időjárási viszonyoktól. Így megelőzheti a por bejutását a szembe.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.