A visszatérő Daniel Ricciardo alkoholról és pénisznövelő szerekről beszélt

Forma-1, Magyar Nagydíj 2023, Daniel Ricciardo
BUDAPEST, HUNGARY - JULY 22: Daniel Ricciardo of AlphaTauri before the third practice ahead of the Formula 1 Hungarian Grand Prix at Hungaroring in Budapest, Hungary on July 22, 2023. Arpad Kurucz / Anadolu Agency (Photo by Arpad Kurucz / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A Forma–1-es Belga Nagydíj végeztével elkezdődött a nyári szünet, amelyben a pilótáknak lehetőségük lesz kipihenniük a fáradalmaikat. Daniel Ricciardo mindössze két hete csatlakozott a mezőnyhöz, így az ausztrál másként tölti a nyári szünetet, mint a többiek.

Ricciardo a Red Bull tartalékpilótájaként kezdte meg a szezont, ám a Magyar Nagydíjtól kezdve már élesben, az AlphaTaurinál versenyez Nyck de Vries helyén. A Hungaroringen egy balszerencsés rajtbaleset ellenére kiváló hétvégét zárt, Spában viszont messze elmaradt csapattársától, Cunoda Jukitól. A 34 éves pilóta elmondta, eredetileg azt hitte, hogy a mezőnyhöz csak a nyári szünet után fog csatlakozni.

„Mikor az a bizonyos hívás járt a fejemben, úgy voltam vele, hogy megvárjuk a nyári szünetet. Ám igazából nagyon örülök annak, hogy még a leállás előtt megkaptam ezt a két versenyt, mert ezek a futamok adtak olyan pluszt, amin elgondolkodhatok, építkezhetek és visszadobhatok pár kérdést a csapatnak. Így

nem úgy, hogy az lesz az első versenyem a visszatérésem óta" – nyilatkozta az ausztrál pilóta.

Daniel Ricciardo Hollandiára még felkészültebb lesz Forrás: NurPhoto via AFP/Robert Szaniszlo/NurPhoto/Robert Szaniszlo

Ricciardo a nyári szünetben is ahelyett, hogy a többiekhez hasonlóan pihenne, még eltökéltebben készül az augusztus végi folytatásra, a Holland Nagydíjra.

„Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy milyen a kondícióm és hol tartok, így tovább dolgozhatok ezen a szünetben – mondta Ricciardo. –

Forrás