Vágólapra másolva!
Nagy nap lesz a mai a Ferrarinak, de a rajongók figyelmére Max Verstappen is igényt tart, aki először fog körözni az új Red Bullal.

Szegény Ferrari... A Scuderia pedig mindent megtesz, hogy legalább egy napig övék legyen a főszerep a Forma-1 világában, hiszen ügyesen sikerült egy olyan napot választani (a mait, február 13-at) az idei autó, az SF-24 bemutatására, amelyik egy nagy csapat - Mercedes, Williams és főleg a Red Bull - hasonló parádéjával nem ütközik. Erre jön Max Verstappen...

És a háromszoros világbajnok, a legutóbbi három szezonban egyaránt legyőzhetetlen Max Verstappen ellopja a show-t, ugyanis a holland is ezen a szép keddi napon fogja először versenypályán kipróbálni az idei versenyautóját.

Az RB 20-szal az angliai Silverstone-ban fog körözni a holland versenyző, összesen 200 km-t, a legendás versenypályán ez 33 kört jelent, tehet meg az autóval, amit kétszeres az elmúlt években engedélyezett távnak. Ennek oka, egyrészt, a rekord hosszúságú idei szezon, hiszen 24 futamot zsúfoltak a naptárba, másrészt pedig a leszorítóerő körüli szabályváltoztatások miatt is jár a több tesztlehetőség a csapatoknak.