Vágólapra másolva!
A Ferrari bemutatta, milyen öltözékben fog versenyezni 2024-ben a Ferrari két pilótája, Charles Leclerc és Carlos Sainz.

Az olasz istálló ruházatán a hagyományoknak megfelelően természetesen főleg a piros szín dominál, de a 2022 óta megszokott fekete betéteket lecserélték, most a piros mellett a fehér és a sárga kapta a legnagyobb szerepet.

F1 Abu Dhabi Testing 1 abu dhabi auto cars championships fia formula formula 1 gp grand motorsport motorsports one post-season prix racing sports testing tests united arab emirates world yas marina young drivers Charles Leclerc Ferrari post-season test Ya
Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője 
Fotó: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki



Leclerc és Sainz ruháját legutóbb Las Vegasban cserélte a Ferrari, akkor a fekete elemeket fehérek váltották, most azonban megint új overallt kaptak. Azt nem tudni, mennyi ideig lesz ez a versenyzők egyenruhája, de könnyen lehet, hogy 2025-ben, amikor Lewis Hamilton is érkezik a csapathoz, újra megújul majd a pilóták felszerelése.

 

Így néznek majd ki 2024-ben a Ferrari pilótái:

Hamarosan az új autó is érkezik. A csapat a motorokat már beindította, míg az új kinézetet február 13-án mutatják be a maranellóiak,